Patrik Laineen Blue Jackets kohtaa Mikko Rantasen Coloradon kahdesti Tampereella marraskuussa

NHL:n runkosarjan otteluita pelataan ensi kertaa Tampereella marraskuussa.

NHL-tähdet Patrik Laine ja Mikko Rantanen pelaavat marraskuussa toisiaan vastaan Tampereella.

21.4. 14:00

Jääkiekon NHL-liigaa pelataan ensi marraskuussa Suomessa ensi kertaa sitten syksyn 2018, jolloin Florida Panthers ja Winnipeg Jets pelasivat täysille katsomoille Helsingissä. Silloin suomalaisina tähtinä olivat ennen kaikkea Floridan Aleksander Barkov ja Winnipegin Patrik Laine, ja tälläkin kertaa Laine on yhtenä vetonaulana.

Ensi marraskuussa NHL:n runkosarjan otteluita pelataan ensi kertaa Tampereella, kun Patrik Laineen edustama Columbus Blue Jackets ja Mikko Rantasen edustama Colorado Avalanche kohtaavat Nokia-areenalla kahdesti 4.-5. marraskuuta. Lippujenmyynti otteluihin alkaa 29. huhtikuuta.

Laineen ja Rantasen lisäksi Blue Jacketsin ja Avalanchen organisaatioista löytyy tietenkin myös muita suomalaisia. Avalanchessa pelaa Rantasen lisäksi Artturi Lehkonen. Blue Jacketsissa puolestaan pelaa Joonas Korpisalo ja seuraa johtaa Jarmo Kekäläinen.

NHL:n runkosarjan otteluita pelataan ensi kauden alussa myös Prahassa, jossa kohtaavat kahdessa ottelussa San Jose Sharks ja Nashville Predators. Kausi 2022–2023 on yhdeksäs kausi, jolloin NHL:n runkosarjaotteluita pelataan Euroopassa. Columbus Blue Jackets ja Colorado Avalanche ovat aiemmin pelanneet otteluita Tukholmassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat