Lewis Hamilton ja Serena Williams rahoittavat miljoonilla punnilla Chelseasta tehtävää ostotarjousta

Hamilton ja Williams osallistuvat Sir Martin Broughtonin tekemään tarjoukseen.

Serena Williamsin arvoidaan sijoittavan Chelseaan kymmenen miljoonaa puntaa.

21.4. 16:41

F1-tähti Lewis Hamilton ja tennistähti Serena Williams osallistuvat jalkapallon Valioliigassa pelaavasta Chelseasta tehtävään ostotarjoukseen. Skysportsin mukaan molemmat ovat sitoutuneet rahoittamaan tarjousta kymmenellä miljoonalla punnalla (noin 12 miljoonalla eurolla).

Hamilton ja Williams ovat mukana Sir Martin Broughtonin tekemässä tarjouksessa, jossa on mukana myös useita muita sijoittajia. Broughton on entinen Liverpoolin ja British Airwaysin hallituksen puheenjohtaja.

Hamilton ja Williams ovat aiemminkin osallistuneet erilaisiin sijoituksiin. Esimerkiksi Williams rahoittaa urheiluteknologian start-up-yritys Opensponsorshipiä ja Hamilton Lontoossa perustettua päivittäistavaroiden kuljetusyritys Zappia.

Lewis Hamilton

Etenkin Hamiltonin osallistuminen Chelsean ostamisen rahoittamiseen on yllätys, sillä Hamilton on tunnetusti toisen lontoolaisseuran Arsenalin kannattaja.

Broughtonin tukijoihin kuuluu myös muun muassa Kansainvälisen yleisurheilun puheenjohtaja Sebastian Coe.

Broughtonin ryhmän lisäksi Chelseasta ovat tarjouksen jättäneet baseball-seura Los Angeles Dodgersin osaomistaja Todd Boehly ja NBA-seura Boston Celticsin ja Italian Serie A -seura Atalantan omistajiin kuuluva Steve Pagliuca.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat