Mediat: Mike Tyson löi useita kertoja toista matkustajaa lento­koneessa – väittää saaneensa ensin osuman vesi­pullosta

Poliisin mukaan kaksi henkilöä osallistui fyysiseen väli­kohtaukseen San Franciscon lento­kentällä.

Mike Tyson on entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari.

22.4. 8:15

Nyrkkeilyn entinen raskaansarjan mestari Mike Tyson oli osallisena välikohtauksessa lentokoneessa San Franciscossa keskiviikkona, muun muassa CNN ja TMZ kertovat.

TMZ-sivuston julkaisemalla videolla mieshenkilö lyö toista toista matkustajaa useita kertoja. Tysonin edustaja Joann Mignano on vahvistanut Tysonin olleen osallisena ”väli­kohtauksessa lennolla”, mutta väittää toisen matkustajan olleen aggressiivinen Tysonia kohtaan.

”Valitettavasti herra Tysonilla oli välikohtaus lennolla, jossa aggressiivinen matkustaja alkoi häiritä häntä ja heitti vesipullolla, kun hän oli istuma­paikallaan”, Mignano toteaa tiedotteessa.

Videolla ei ole koko välikohtausta ja esimerkiksi tiedotteessa mainittua vesipulloa ei näy. Videolla kuuluu miesääni, joka toistelee ”hei, Mike” ilmeisesti rauhoitellakseen tilannetta.

San Franciscon poliisi julkaisi keskiviikkoiltana tiedotteen, jonka mukaan San Franciscon lentokentän kotimaan lentojen terminaalialueella sijainneessa lentokoneessa tapahtui ”fyysinen riita”. Poliisin mukaan siinä oli osallisena kaksi henkilöä, joista toinen tarvitsi vammoihinsa hoitoa.

”Tämä henkilö kertoi niukasti yksityiskohtia tapahtumasta ja kieltäytyi yhteistyöstä poliisin kanssa”, poliisi toteaa.

Molemmat henkilöt vapautettiin, mutta tapahtuman tutkimukset jatkuvat.

Tyson oli keskiviikkona San Franciscossa markkinoimassa kannabis-tuotteitaan. Tysonilla on Kaliforniassa 16 hehtaarin kannabisviljelmä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat