Patrik Laine yhä sivussa – Columbuksen johto kääntyi tappioksi voittolaukauskisassa

Laineen toipumisen aikataulusta ei ole saatu tarkempaa tietoa.

Ottawan Tim Stützle (oik.) teki voittolaukauskisassa ratkaisumaalin.

23.4. 10:04

Patrik Laine oli edelleen sivussa, Columbus Blue Jackets taipui voittolaukauskisan päätteeksi Ottawa Senatorsille lukemin 1–2 perjantain NHL-kierroksella.

Laine kärsii ylävartalovammasta. Hän on ollut nyt sivussa kolme ottelua peräkkäin. Yhdysvaltalaisen CBS Sportsin mukaan Columbus ei ole vielä tiedottanut Laineen toipumisaikataulusta.

Joukkueen toisen suomalaisen. maalivahti Joonas Korpisalon kausi on ohi. Noin kuukausi sitten seura kertoi, että suomalaisvahdin lonkkavamma vaatii leikkauksen.

Kotijoukkue Columbus pääsi johtoon ensimmäisessä erässä. Sinitakkien etumatka piti kolmanteen erään asti, jossa Ottawa pääsi tasoihin.

Columbuksen maali syntyi ylivoimapelillä ja Jack Roslovicin lavasta. Tasoitusmaalin laukoi Ottawan Brady Tkachuck, kun kolmatta erää oli pelattu hieman yli seitsemän minuuttia.

Voittolaukauskisassa ratkaisijaksi nousi Tim Stützle, joka pääsi osumallaan heiluttamaan Columbuksen verkkoa.

Columbus on nyt kärsinyt neljä tappiota peräjälkeen. Pelin voitto oli Ottawalle toinen perättäinen.

Minnesota Wild on antanut kyytiä Seattle Krakenille. Minnesotalaisille irtosi voitto maalein 6–3. Aloituserän päätteeksi Kraken oli 2–1-johdossa. Suomalaishyökkääjä Joonas Donskoille napsahti avausmaalista syöttöpiste.

Toinen erä oli Minnesotan maalijuhlaa. Joukkue kynäili erässä peräti viisi maalia. Minnesotalaisista pelin aikana eniten maaleja teki Joel Eriksson Ek, joka vastasi joukkueen ensimmäisestä ja toisesta osumasta.

Seattle pääsi tekemään vielä yhden maalin päätöserässä.

Voitto on Wildille neljäs perättäinen. Tappio sen sijaan katkaisi Seattlen kolmen pelin voittoputken.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat