Honka maalitehtaili SJK:n kumoon varakentällään: ”Olimme tosi teräviä”

Ottelua seurasi Helsingissä vain 332 katsojaa.

Honka kaatoi SJK:n maanantaina Helsingissä.

25.4. 21:24

Honka–SJK 5–1

Hongan viimeistely sujui kuin valssi sen isännöidessä SJK:ta Helsingissä varakentällään jalkapallon miesten liigassa. Espoolaiset taituroivat pienen 332 katsojan yleisön yleisön edessä nopealla rytmityksellään ja kaappasivat pisteet tililleen 5–1-voitolla.

”Olimme tosi teräviä ja vastustajia parempia boksissa. Tiukka peli muutoin”, Hongan vastuuvalmentaja Vesa Vasara kertoi.

Hongalle ottelu Töölössä oli kuluvalla kaudella jo kolmas, sillä kotijoukkueeksi sen sarja-avaukseen asettui HJK. Sitä seurasivat espoolaisten kotipelit helsinkiläisellä varakentällä Hakaa ja SJK:ta vastaan. Viikko sitten Honka kohtasi vieraspelissä Ahvenanmaalla IFK Mariehamnin.

Neljässä ottelussaan espoolaiset ovat nyt viimeistelleet yhteensä jo yhdeksän maalia.

”Tänä vuonna joukkueessa on potentiaalia hyökkäyssuuntaan. Riskit kannatti tänään”, Hongan Vasara myhäili.

Odotusarvoihin nähden vaisusti sesongin alusta suoriutunut seinäjokelaissikermä joutui Matias Ralen salamamaalin takia jo toisella minuutilla takaa-ajajaksi.

SJK:n riveistä edukseen erottui ahkerasti nousuja ja läpimurtoja hakenut Daniel Håkans, jolle valppaan maalivahti Maksim Rudakovin ohittaminen osoittautui vaikeaksi.

”Ei ole helppoa nousta, kun päästät pallon maaliin ensimmäisellä viisiminuuttisella. Ei pompi meille, mutta meidän on puolustettava joukkueena paremmin”, SJK:n pelaajista Mehmet Hetemaj todisti.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat