Fanit hyökkäsivät selostajien kimppuun stadionilla Eurooppa-liigassa – kauhun hetket kuuluivat lähetyksessä

West Hamin fanit hakkasivat saksalaisia selostajia Eurooppa-liigan ottelussa Lontoossa.

West Hamin kannattajat syyllistyivät raukkamaiseen temppuun kotistadionillaan.

29.4. 11:05 | Päivitetty 29.4. 11:17

Saksalaiset jalkapalloselostajat Tim Brockmeier ja Philipp Hofmeister saivat pelottavan vastaanoton saapuessaan selostamaan West Hamin ja Eintracht Frankfurtin Eurooppa-liigan ottelua Lontooseen.

Saksalaislehti Bildin mukaan West Hamin kannattajat hyökkäsivät stadionilla selostuskaksikon kimppuun ja löivät heitä, kun kotijoukkueen Michail Antonio tasoitti ottelun 21. peliminuutilla.

Brockmeierin ja Hofmeisterin kauhun hetket kuuluivat radiolähetyksessä, jota he tekivät Saksaan.

”Meidän kimppuumme hyökätään. He heittivät juuri kollegani Timin kuulokkeet menemään. Minun täytyy hieman keräillä itseäni nyt. Täytyy yrittää saada järjestyshenkilöitä paikalle”, Hofmeister sanoi suorassa lähetyksessä.

Puoliajalla selostajapari siirrettiin toiseen paikkaan stadionilla. Bildin mukaan Hofmeister ei kuitenkaan tuntenut oloaan turvalliseksi.

”Koko ajan tuntuu, että selän takaa hyökkää joku nyrkein. Kaunis mielikuvani englantilaisesta jalkapallosta on murskana”, hän totesi radiossa.

Brittilehti Telegraphin mukaan West Ham yrittää selvittää väkivaltaisten fanien henkilöllisyyden ja välittää heidän tietonsa poliisille.

”Heille annetaan porttikielto stadionille ja vieraspelimatkoille. Tällaiselle käytökselle ei ole mitään sijaa”, seura kommentoi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat