Ratista kärähtänyt jalka­pallo­legenda Hope Solo pyysi, että häntä ei nimettäisi vielä jalkapallon kunnia­galleriaan

Hope Solo on ilmoittautunut vieroitushoitoon rattijuopumuksen jälkeen.

Hope Solo, 40, oli ilmoitettu Yhdysvaltain jalkapallon kunniagalleriaan, mutta hän kieltäytyi kunniasta toistaiseksi.

30.4. 16:10

Yhdysvaltain naisten jalkapallomaajoukkueessa lajilegendaksi noussut Hope Solo on pyytänyt, ettei häntä vielä nimettäisi Yhdysvaltojen kansalliseen jalkapallon kunniagalleriaan.

Yhdysvaltain jalkapallon kunniagalleria kertoi tukevansa Solon päätöstä ja sanoo kunnioittavansa maalivahdin saavutuksia ensi vuonna.

”Olen ottanut yhteyttä Hall of Fameen ja kunnioittavasti pyytänyt lykkäystä minun liittämiselleni kunniagalleriaan. Olen vapaaehtoisesti ilmoittautumassa alkoholiriippuvuushoitoon käsitelläkseni haasteitani alkoholin kanssa”, Hope Solo kertoi Twitterissä.

”Juuri nyt voimavarani ja keskittymiseni on suunnattu terveyteeni, paranemiseeni ja perheeseeni. Haluan kiittää Hall of Famea tuesta ja ymmärryksestä päätöstäni kohtaan.”

Solo, 40, pidätettiin viime kuussa, kun hänet löydettiin tajuttomana autonsa ratista. Hänen kaksivuotiaat kaksospojat olivat autossa kyydissä.

Solo pidätettiin tapauksen jälkeen, mutta hänet vapautettiin odottamaan oikeudenkäyntiä.

Pidätysmääräyksen mukaan ohikulkija oli nähnyt, että Solo oli yli tunnin ajan sammuneena autossaan moottorin käydessä, ja lasten ollessa kyydissä, kertoi The Guardian -lehti.

Solo oli kieltäytynyt paikan päällä tehtävästä raittiustestistä, mikä oli aiheuttanut automaattisesti vuoden ajokiellon.

Solo pelasi 202 ottelua Yhdysvaltain naisten maajoukkueessa, voitti 153 ottelua ja kirjasi ennätykselliset 102 nollapeliä. Hän voitti maailmanmestaruuden kahdesti ja oli kahdesti voittamassa olympialaisten jalkapalloturnausta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat