Ronnie O’Sullivan esitti MM-finaalissa huikean lyönnin, jossa ratkaiseva pallo meni kolmen vallin kautta pussiin

O’Sullivan kohtaa MM-finaalissa Judd Trumpin.

Ronnie O’Sullivan on ollut vahvassa vedossa MM-kisoissa.

1.5. 17:34 | Päivitetty 1.5. 19:37

Snookerin MM-kisojen loppuottelu on parhaillaan käynnissä. Ensimmäisten kahdeksan erän jälkeen kuusinkertainen maailmanmestari Ronnie O’Sullivan johtaa yhden maailmanmestaruuden voittanutta Judd Trumpia erin 5–3 Sheffieldin Crucible-teatterissa.

Maailmanmestaruuteen tarvitaan 18 erän voittaminen, joten MM-finaali vasta alkuvaiheessa. Ratkaisevat erät pelataan maanantai-iltana, mutta vielä tänään sunnuntainakin pelaaminen jatkuu kello 21 Suomen aikaa.

Finaalin neljäs erä oli huikean tasainen. Tilanne oli tasan 66–66, kun kaikki pallot oli pussitettu. Kun musta pallo pelattiin uudelleen, O’Sullivan teki kylmän viileän ratkaisun: hän löi mustan keskimmäiseen pussiin kolmen vallin kautta.

Ensimmäisen session lopussa O'Sullivanilla näytti olevan kiistaa erotuomari Olivier Marteelin kanssa. Eurosportin mukaan O'Sullivania häiritsi katsomossa ollut turvamies, joka liikkui hänen näkökentässään.

Juttua päivitetty 1.5.2022 kello 20.17: Lisätty tuorein tilannetieto. Aiemmin jutussa tilanne oli O’Sullivanin hyväksi 5–1, nyt 5–3.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat