Judd Trump kirii snookerin MM-finaalissa – Onko tässä hetki, joka muuttaa ottelun kulun?

Ronnie O’Sullivan alkoi tehdä virheitä maanantain päiväsessiossa.

Judd Trumpin peli alkoi kulkea maanantaina MM-finaalissa.

2.5. 19:25

KuusinkertaiSEn snookerin maailmanmestarin Ronnie O’Sullivanin historiallinen seitsemäs mestaruus ei olekaan enää niin selvä asia kuin sunnuntain jälkeen näytti.

Judd Trump, vuoden 2019 maailmanmestari, aloitti maanantain päiväsessiossa kirin ja voitti kahdeksasta erästä kuusi. O’Sullivanin johto on nyt 14–11, kun mestaruuteen tarvitaan 18 erävoittoa.

Mestaruuden kohtalo ratkaistaan maanantaina kello 21 Suomen aikaa alkavassa sessiossa Sheffieldin Crucible-teatterissa.

O’Sullivan oli hallinnut MM-turnausta mielin määrin ennen maanantain päiväsessiota, sillä hän ei ollut hävinnyt yhtään sessiota koko turnauksessa.

Sunnuntaina Trump teki lukuisia helppoja virheitä, mutta maanantaina O’Sullivan alkoi tehdä virheitä, ja Trump paransi peliään.

Trumpilla oli myös tuuria, sillä 32-vuotias englantilainen päätti päiväsession erävoittoon, joka tuli melkoisen onnenkantamoisen myötä. Trump sai sinisen pallon pussiin siten, että pallo osui molempiin pussin reunoihin.

”Ottelun käännekohta?” Eurosport kysyi Twitterissä.

Mikäli O’Sullivan voittaa MM-kultaa, hän nousee tasoihin Stephen Hendryn kanssa mestaruuksien määrässä. Hendryllä on ennätykselliset seitsemän maailmanmestaruutta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat