Valtteri Bottas otti palkinto­sijan pyöräily­kisassa Kaliforniassa

Bottas osallistui Kaliforniassa Belgian Waffle Rideen ja oli sarjassaan toinen.

Valtteri Bottas kisaa F1:ssä ensi viikonloppuna.

2.5. 20:55

Formula ykkösten kausi jatkuu ensi viikonloppuna Miamissa, mutta Alfa Romeo -tallin Valtteri Bottas oli kisaamassa Yhdysvalloissa jo sunnuntaina. Tällä kertaa alla ei ollut F1-auto vaan polkupyörä.

Bottas osallistui San Marcosissa Kaliforniassa Belgian Waffle Ride -kilpailuun, jossa ajetaan sekä maastossa että asvaltilla. Lisäksi kisaan kuuluu pitkiä nousuosuuksia.

Belgian Waffle Ridessa on useita sarjoja. Bottas osallistui 72 kilometrin kisaan, jossa oli mukana 99 kilpailijaa. Bottas nappasi kakkossijan ajalla 2.39.24,98. Voittajan, Landon Dendyn, aika oli 2.31.56,65. Kaksikko erottui muista kilpailijoista, sillä kolmanneksi sijoittuneen Mike Shaw’n aika oli jo 2.53.58,40.

Maalissa Bottasta vastassa oli hänen puolisonsa Tiffany Cromwell, joka tarjosi Bottakselle tietysti vohvelin sekä ison tölkin olutta.

”Hänen suosikkipalautusjuomansa”, Cromwell totesi Bottaksen Twitterissä julkaisemalla videolla.

Cromwell osallistui lauantaina naisten 217 kilometrin pääkilpailuun ja sijoittui kolmanneksi.

Viime marraskuussa Bottas osallistui vastaavaan kilpailuun Kansasissa. Silloin hänelle tuli rengasrikko, mutta sijoitus oli silti yhdeksäs.

Oikaisu 3.5.2022 kello 8.15: Jutun ingressissä oli aiemmin virheellisesti Valtteri Bottaksen sijoituksena kolmas. Kuten itse jutussa mainitaan, Bottas sijoittui pyöräilykisassa toiseksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat