HJK otti 1–0-voiton kyseenalaisella rangaistus­potkulla, Inter-tähti Petteri Forsell ajettiin ulos

Neljä HJK:n kauden viidestä voitosta on tullut samoin lukemin.

HJK on hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun. Kuva Inter-ottelusta 23. huhtikuuta.

3.5. 19:22 | Päivitetty 3.5. 19:58

HJK otti revanssin Turun Interistä, kun se kaatoi isännät Turussa lukemin 1–0 Veikkausliigan tiistain ainoassa ottelussa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Helsingissä päättyi Interin 4–1-voittoon, mikä on edelleen HJK:n kauden ainoa tappio.

Tiistaina ottelun ensimmäinen puoliaika oli varsin tasainen Veritas-stadionin pehmeällä nurmella, mutta lopulta HJK sai lahjan, jota se ei jättänyt käyttämättä.

Pallo osui vapaapotkusta Interin Matias Tammisen käteen omalla rangaistusalueella, mutta tilanne jätti paljon tulkinnan varaa.

Tilanne on täysin vahinko, ja Tammisen käsi oli luonnollisessa peliasennossa kiinni reidessä.

Erotuomari Dennis Antamo ei kuitenkaan epäröinyt, vaan osoitti välittömästi kohti rangaistuspilkkua.

Bojan Radulović ei erehtynyt, vaan laukoi varmasti alakulmaan ohi oikein aavistaneen Walter Viitalan 41. minuutilla.

Reilun tunnin pelin jälkeen Interin tähtipelaaja Petteri Forsell ajettiin ulos hänen otettuaan toisen varoituksensa Radulovićin kolhimisesta.

Ulosajon jälkeen otteen pelistä sai kuitenkin yllättäen Inter, joka haki lähes koko loppupelin ajan vimmatusti tasoitusta.

Lähimmäksi pääsi avausmaalin epäonnen soturi Tamminen, joka pääsi nokikkain HJK-vahti Conor Hazardin kanssa. Tammisen laukaus oli hieman pehmeä, ja Hazard pysäytti yrityksen jalallaan.

Lopulta HJK otti kauden viidennen voittonsa. Neljä voitoista on tullut lukemin 1–0, ja maaliero kuuden ottelun jälkeen on 7–4.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat