Martin Brundlen julkkisten rata­haastattelut nousivat Miamissa hillittömälle tasolle: ”Luulin puhuvani jonkun muun kanssa”

Brundle luuli koripalloilijaa NFL-tähdeksi ja kohelsi Williamsin tennissisarusten haastattelussa.

Muun muassa Venus ja Serena Williams löytyivät rata-alueelta ennen Miamin F1-kisaa.

9.5. 11:44 | Päivitetty 9.5. 13:06

Formula ykkösten kilpailua edeltää vip-lippujen ostaneiden ja julkkisten ratakävely. Yhdysvalloissa tämä tarkoittaa etenkin tunnettujen urheilijoiden ja viihdetähtien pelmahtamista rata-alueelle turvahenkilöineen.

Martin Brundle

Suuren väkijoukon seassa puikkelehtii myös mediaväkeä tekemässä haastatteluja. Heidän joukostaan erottuu Sky Sportsin Martin Brundle, entinen F1-kuski, jonka haastattelut ovat jatkuvasti hittejä sosiaalisessa mediassa.

Sunnuntaina Miamin osakilpailun yhteydessä Brundle oli jälleen vahvassa vedossa. Brundlen haastatteluista kertoo muun muassa Fox Sports.

Brundle yritti löytää julkkissumasta Kansas City Chiefsin pelinrakentajatähden Patrick Mahomesin –ja näin hän luuli tehneensäkin.

Brundle kutsui haastateltavaansa tuttavallisesti Patrickiksi. Hetken päästä hän sai korvanappiinsa tiedon, että kyseessä ei olekaan Mahomes.

”Ei olekaan Patrick. Siksi hän ei aluksi noteerannut minua”, Brundle tuumii.

”Mikä nimenne on?”

Vastaukseksi tulee Paolo Banchero, joka on yliopistokoripallon kuumimpia nimiä ja tuleva kärkipään NBA-varaus.

”Luulin puhuvani jonkun muun kanssa. Pahoittelut siitä”, Brundle kuittasi.

Brundle totesi toisessa kohtaa kameralle: ”Katsotaanpas, löytyykö ketään, jonka kanssa voisi puhua.” Hänen vieressään oli NBA-legenda Dwyane Wade.

Brundle löysi myös tennissisarukset Venus ja Serena Williamsin. Ensin Brundle kysyi Venus Williamsilta klassikkokysymyksensä ”ketä kannatat?”.

”Meistä on hienoa, että Lewis [Hamilton] ja kaikki ovat täällä Miamissa”, Venus Williams totesi.

Sen jälkeen Brundle kiinnitti huomionsa Serena Williamsiin. Kun sieltä suunnalta kommentteja ei tullut, Brundle palasi Venus Williamsin luo. Venus Williams kysyi takaisin, että mikä kysymys olikaan.

”Ei sillä ole väliä”, Brundle lohkaisi.

Brundle twiittasi kilpailun jälkeen, että hän ei koskaan katso jälkeenpäin tekemiään ratahaastatteluja, koska hän ei pidä niiden tekemisestä.

”Mutta jostain syystä nuo hullut hetket määrittelevät ammattilaisuraani. Näin se menee”, Brundle totesi.

Lue lisää: Miamin F1-rata jätti lähtemättömän vaikutuksen, mutta känniset äijät uima-altaassa merenneidon kanssa oli vain noloa ja typerää

Lue lisää: Valtteri Bottas putosi Miamin kisan lopussa seitsemänneksi: ”Väärään aikaan vähän lipsahti”

Lue lisää: Valtteri Bottas menetti kaksi sijaa ajovirheen takia, Max Verstappen hallitsi Miamin F1-kisaa

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat