Anssi Suhosen Huuhkajat-debyytti siirtyy syksyyn – HSV:n suomalais­tähti joutuu kuukausiksi sivuun peli­kentiltä

HSV:n suomalaistähti Anssi Suhonen sai keskiviikkona vaarattoman näköisessä peliharjoituksessa leikkaushoitoa vaativan murtuman.

Anssi Suhonen (vas.) kuljetettiin golfautolla harjoituksista pois loukkaantumisen jälkeen.

12.5. 11:35

Hampuri

Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen Anssi Suhonen, 21, koki todella pahan takaiskun urallaan keskiviikkona. Suhonen loukkaantui keskiviikkona HSV:n harjoituksissa vaarattoman näköisessä tilanteessa niin pahasti, että hän joutui torstaiaamuna leikkaukseen.

HSV:n mukaan Suhosella on murtuma pohjeluussa, mikä vaati leikkaushoitoa. HS:n tietojen mukaan Suhonen on toipumisennusteen mukaan neljä kuukautta sivussa pelikentiltä.

HS oli paikalla näkemässä Suhosen loukkaantumisen. Harjoitukset olivat kestäneet lähes tunnin ja olivat juuri päättymässä, kun Suhonen kaatui kentän pintaan kamppailutilanteessa ja loukkasi itsensä.

Loukkaantuminen tuli Suhosen kannalta pahimpaan mahdolliseen aikaan: juuri ennen kuin HSV taistelee sarjanoususta Bundesliigaan ja vain viikkoja ennen Suomen tärkeitä maajoukkuepelejä.

Suhonen olisi voinut nousta Huuhkajiin kesäkuussa Kansojen liigan pelien aikaan. Suhonen on ollut alle 21-vuotiaiden maajoukkueen kantavia voimia.

HSV:llä on Kakkosbundesliigassa viimeinen sarjaottelu viikonloppuna. Joukkueella on mahdollisuudet vielä suoraan nousuun tai nousukarsintapaikkaan.

Suhonen nousi seuran edustusjoukkueeseen ja on pelannut 18 sarjaottelussa tällä kaudella tehden kaksi maalia. Suhonen teki vastikään kolmevuotisen jatkosopimuksen HSV:n kanssa, ja uusi sopimus päättyy vuonna 2026.

Suhonen lähtee takamatkalta ensi kauteen Saksassa, sillä ensi kausi ehtii olla hyvän aikaa käynnissä ennen kuin Suhonen on taas pelikunnossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat