Kisauutisia aamu­sta iltamyöhään: Näin Helsingin Sanomat kertoo jääkiekon MM-kotikisoista

Sanomien verkkosivujen ja paperilehtien lukijoita palvelee aamuvarhaisesta iltamyöhään lehtien historian kaikkien aikojen laajin jääkiekon MM-kisatoimitus.

Nokia-Arena odottaa MM-kisakatsojia.

13.5. 2:00

Tänään se alkaa – jääkiekon MM-kotikisat. Ottelut käydään Helsingissä Nordenskiöldin­kadun vanhassa jäähallissa ja Tampereella upouudessa Nokia-areenalla.

Kisojen ensimmäisessä ottelussa Suomi kohtaa Norjan tänään perjantaina klo 20.20 Tampereella. Suomen kaikki pelit ovat Nokia-areenalla, jossa pelataan myös turnauksen loppuottelu sunnuntaina 29. toukokuuta.

MM-kisojen alusta lähtien Helsingin Sanomien lukijat saavat luettavakseen runsaan kattauksen kisauutisia, reportaaseja, analyyseja ja kolumneja, jotka kertovat otteluista olennaisimman.

HS.FI:SSÄ ja paperilehdessä raportoimme, mitä MM-kisojen kulisseissa tapahtuu ja mitä pelit urheilijoille ja yleisölle merkitsevät.

Ensimmäistä kertaa HS:n oma kisajoukkue on jääkiekon MM-kisoissa osa yhteistä Sanomien toimitusta, johon kuuluvat myös Ilta-Sanomien, Aamulehden ja Satakunnan Kansan urheilutoimitukset.

Yhteistyössä on kyse paitsi MM-juttujen julkaisemisesta jokaisessa mediassa myös lehtien tekijöiden yhteisestä ponnistuksesta.

Tampereen ja Helsingin halleissa työskenteleviä Sanomien toimittajia ja kuvaajia tukevat neljän lehden urheilu­toimitukset Helsingissä, Tampereella ja Porissa. Siten Sanomien verkkosivujen ja paperilehtien lukijoita palvelee aamu­varhaisesta iltamyöhään lehtien historian kaikkien aikojen laajin jääkiekon MM-kisatoimitus.

Suomen ottelupäivinä kerromme iltapäivisin alkavissa live-seurannoissa reaaliaikaisesti, mitä peleissä tapahtuu. Lisäksi tarjoamme lukijoille laajan kattauksen reportaaseja, haastatteluja ja erikoisjuttuja, jotka kertovat, miten suomalaiset pärjäävät, keitä ovat kisojen parhaat pelaajat ja parhaansa tehneet sankarit sekä kuinka Tampere ja Helsinki kisansa järjestävät.

Kisauutisten seuraamista varten Helsingin Sanomien lukijat voivat tilata ilmaisen uutiskirjeen osoitteesta hs.fi/urheilukirje ja lukea kaikki jääkiekon MM-jutut osoitteesta hs.fi/urheilu.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat