Venäläismedia latasi täys­tyrmäyksen: ”Ilman Venäjää MM-kisat ovat kuin yksijalkainen mies”

Sport-Expressin mukaan Helsingissä pelattavasta A-lohkosta on tulossa historian tylsin.

Ranska ja Slovakia kohtasivat MM-kisojen avauspäivänä Helsingin jäähallissa.

13.5. 18:50

Juuri alkaneet jääkiekon MM-kisat eivät miellytä venäläisen Sport-Ekspressin toimittajaa Mihail Zislisiä. Hänen mukaansa kisat ovat kuin klassinen vitsi, jossa sankarin pitää kuulla hyvät ja huonot uutiset.

Hyvät uutiset ovat Zislisin mukaan nämä: parin vuoden tauon jälkeen kisat pelataan täysille katsomoille yhdessä parhaista jääkiekkomaista.

”Kotonaan suomalaiset pelaavat täysillä ja tekevät ilmapiiristä unohtumattoman. Olutmeri ja hyvä mieli tarttuvat tuloksista huolimatta”, Zislis toteaa.

Sitten huonot uutiset Zislisin mukaan.

”Venäjän ja Valko-Venäjän poistamisella IIHF [Kansainvälinen jääkiekkoliitto] ampui itseään jalkaan. MM-kisat ilman Venäjää ovat kuin yksijalkainen mies.”

Sport-Express muistuttaa, että venäläisille NHL-pelaajille on aina ollut kunnia edustaa Venäjää MM-kisoissa. Lisäksi kirjoittaja toteaa, että esimerkiksi Aleksander Ovetškinin ja Jevgeni Malkinin puuttuminen vähentää sponsorien ja fanien kiinnostusta.

Lisäksi Sport-Ekspressin mielestä Helsingissä pelattava A-lohko vaikuttaa tylsimmältä koskaan MM-kisoissa. Lisäksi mainitaan, että lohko pelataan vähemmän tilavassa vanhassa Helsingin jäähallissa.

”Kaikki viittaa siihen, että vaatimatonta yleisömäärää ei voida välttää Suomen pääkaupungissa. Fanimme, jotka tulevat massoittain MM-kisoihin, eivät nyt ole paikalla”, Zislis toteaa.

Tampereella pelattavasta B-lohkosta Zislis toteaa, että Suomi on selkeä suosikki

Lopuksi Zislis tiivistää MM-turnauksen näin: Muu maailma vastaan Suomi.

Tilaa MM-kisojen uutiskirje osoitteesta hs.fi/urheilukirje/

Lue kaikki MM-jääkiekon kisajutut osoitteessa https://www.hs.fi/aihe/jaakiekon-mm-kisat/

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat