Valtteri Bottas taustoitti kohutun kuvan syntyä: ”Tiffany otti sen”

Bottas myi kuuluisasta kuvastaan printtejä, ja tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen.

Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell ovat parhaillaan Barcelonassa, jossa ajetaan sunnuntaina F1-osakilpailu.

21.5. 21:17

Formula ykkösten suomalaissuuruus Valtteri Bottas räjäytti internetiä viime viikolla, kun hän julkisti Instagramissa kuvan itsestään uimassa purossa Coloradossa.

Nakuna polskivan Bottaksen takapuoli herätti katsojakuntaa (kuvalla päälle 400 000 tykkäystä) ja muun muassa ex-tallitoveri Lewis Hamilton kuvaili kuvan olevan ”yksi parhaista ikinä näkemistäni”.

Bottas myi kuuluisasta kuvastaan printtejä, ja tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen. Hamiltonkin lupasi ostaa kappaleen seinälleen. Lauantaina Espanjan gp:n aika-ajojen jälkeen Alfa Romeon suomalaispilotti sai selostaa medialle taustoja kuvan taustalla.

”Sosiaalisen median voima on ihmeellinen. Saimme 50 000 euroa hyväntekeväisyyteen 24 tunnin aikana kuvalla jonkun pepusta. Hullua, enkä oikein tajua sitä, mutta teemme tällä hyvää”, Bottas selosti.

”Itse asiassa [Bottaksen naisystävä] Tiffany [Cromwell] otti sen [kuvan]. Ja [tunnettu urheilukuvaaja] Paul [Ripke] editoi sen. Ja seuraavana päivänä päätimme, että printtaamme niitä hyväntekeväisyyttä varten. Ja sitten tuo juttu vaan räjähti.”

Lue lisää: Valtteri Bottas julkaisi kuvan paljaasta taka­puolestaan – lisäsi kierroksia vastauksellaan Mercedekselle

Lue lisää: Valtteri Bottas otti seitsemännen ruudun, Mercedes säväytti Barcelonan aika-ajoissa

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat