Kylian Mbappén siirtosaaga saa kummallisia piirteitä – neuvotteluissa mukana jopa presidentti Macron

Kylian Mbappé konsultoi Emmanuel Macronia päättäessään PSG:n ja Real Madridin välillä.

Emmanuel Macron (vas.) palkitsi Ranskan MM-joukkueen kultamitalistit kunniamitalein vuonna 2018. Kylian Mbappé oli yksi heistä.

23.5. 22:30

Ranskasta kantautui viikonloppuna suuri jalkapallouutinen, kun maan jalkapallojätti PSG ilmoitti hyökkääjätähti Kylian Mbappén jäävän Pariisiin vuoteen 2025 ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää: Vahvistus pelaajalta: Kylian Mbappé jää PSG:hen

Real Madridiin pitkään huhuttu Mbappé, 23, paljasti maanantaina keskustelleensa tulevaisuudestaan jopa Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kanssa. Presidentti teki kantansa selväksi nuorukaisen seuravalinnassa.

”Puhuimme aika paljonkin. Voi sanoa, että hän (Macron) antoi hyviä neuvoja. Hän halusi minun jäävän, se on osa neuvottelua. Tuollaisina hetkinä näkee, miten tärkeä asema jalkapallolla on yhteiskunnassa”, Mbappé sanoi lehdistötilaisuudessa.

”Kaikki tietävät, että halusin lähteä viime vuonna ja olin varma, että se olisi paras valinta. Vuodet kuitenkin vierivät ja asiat muuttuvat. Olen ranskalainen ja maasta lähtemiseen liittyy suuria tunteita. Se olisi ollut vaikeaa.”

Lue lisää: PSG teki Kylian Mbappésta maailman parhaiten palkatun urheilijan – Real Madrid repi pelihousunsa ja La Liga valitti Uefalle

Mbappén sopimusjulkistuksen jälkeen useat mediat uutisoivat, että qatarilaisomisteinen PSG olisi antanut potkut urheilujohtajalleen Leonardolle. PSG ei ole vahvistanut potku-uutista.

Mbappé kertoi medialle myös haaveestaan pelata vuoden 2024 kesäolympialaisissa Pariisissa. Hyökkääjän mukaan PSG ei ole olympiaedustusta vastaan.

Mbappé varttui Pariisin esikaupunkialueella ja saapui PSG:hen vuonna 2017 AS Monacosta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat