Kiekkolegenda kolaroi ratikan kanssa, auton kylki meni pahasti ruttuun – Jaromír Jágr: ”Luulin, että se oli minun loppuni”

Jaromír Jágr joutui onnettomuuteen Prahassa keskiviikkoaamuna.

Jaromír Jágr pelasi näytösottelussa Tšekin All Stars -joukkueessa kesällä 2019.

26.5. 8:51

Tšekkiläinen jääkiekon lajilegenda Jaromír Jágr kolaroi ratikan kanssa Prahassa keskiviikkoaamuna.

Sport.cz:n -sivuston mukaan entinen huippupelaaja ja Kladno-jääkiekkoseuran omistaja törmäsi Kia-sähköautollaan raitiovaunuun Plzeňská-kadulla. Onnettomuudessa ei käynyt vakavia loukkaantumisia, mutta poliisi tutkii tapausta.

Raitiovaunu osui auton kuljettajan puolelle ja auton kylki meni pahan näköisesti ruttuun.

50-vuotias pelaajalegenda kertoi tapahtumista sosiaalisen median kuvapalvelu Instagramissa ja otti syyn onnettomuudesta.

”Se oli minun virheeni. Yritin kääntyä toiseen suuntaan. Tarkistin toisen puolen ja ajoin tielle sopivaan väliin. Mutta liikennettä oli paljon, enkä ehtinyt reagoida raitiovaunuun, joka tuli vauhdilla samaan suuntaan kuin minä”, Jágr kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

”Huomasin raitiovaunun puoli metriä edessäni, viime hetkellä. Luulin, että se oli minun loppuni”, Jágr sanoi.

Sport.cz:n mukaan Jágr sai lievän käsivamman, eikä hänen tarvinnut mennä sairaalaan. Auton kylki meni sisään, mutta kiekkolegenda uskoo auton kuitenkin pelastaneen hänet.

”Vaikka se näytti todella uhkaavalta, pääsin autosta ulos ilman loukkaantumisia. Mutta mikä tärkeintä, raitiovaunun matkustajille ei tapahtunut mitään”, Jágr kirjoittaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat