Max Verstappen kirosi tiimi­radiossa – Kurjasti kulkeneen Monacon viikon­lopun toivo on sateessa ja ”pienessä kaaoksessa”

MM-sarjan kärjessä oleva kuljettaja starttaa neljännestä ruudusta sunnuntain kilpailuun Monacossa.

Red Bullin Max Verstappen oli lauantain aika-ajoissa neljäs.

29.5. 14:24

MM-sarjaa johtava Red Bullin Max Verstappen ei ole vielä saanut Monacossa alle kovin kummoisia kierroksia. Lauantain aika-ajoissa Verstappen oli neljäs.

Monacon katuradan kiersi nopeimmin kotiyleisönsä edessä ajanut Ferrarin Charles Leclerc. Toiseen lähtöruutuun ajoi tallikaveri Carlos Sainz ja kolmanneksi tuli Red Bullin Sergio Pérez.

Alfa Romeon Valtteri Bottakselle aika-ajoista tuloksena oli 12. sija.

Viimeisellä nopealla kierroksella Verstappenin tallikaveri Pérez ajoi seinään juuri ennen tunnelia. Sainz osui Péreziin, ja lopulta kaikki autot jäivät jumiin kaksikon taakse.

Siihen päättyi myös Verstappenin hyvin edennyt kierros. Tilanne sai Verstappenin kiroamaan tiimiradiossa.

”Eikä!” Verstappen huudahti tullessaan kolaripaikalle.

Sen jälkeen sanoista ei saakaan selvää, sillä Instagramiin julkaistussa pätkässä kuuluu vain piippausta seuraavien sanojen kohdalla.

”Tämä on tyypillistä Monacoa, vai mitä? Minulla oli itse asiassa menossa aika hyvä kierros”, hän totesi lopuksi.

MonacoN viikonloppu on tähän mennessä ollut Verstappenille pettymys.

Verstappen on Monacon katuradan viimeisin voittaja viime vuodelta, mutta nyt lähtötilanne ei ole kovin lupaava kisan voittoa ajatellen.

Formula1:n nettisivujen artikkelissa Verstappen elättelee kuitenkin toivoa siitä, josko sunnuntaiksi luvattu sade aiheuttaisi pientä kaaosta.

”Se riippuu, mitä sää tekee. Pieni kaaos olisi mukava, mutta jos sellaista ei tule, niin yritän saada mahdollisimman paljon pisteitä. Kaiken kaikkiaan viikonloppu on ollut hieman hankala.”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat