Junioriottelu riistäytyi käsistä Norjassa – manageri vetosi turhaan kriisipalaverissa

Poliisi joutui saattamaan tuomarin turvaan, kun junioripelaajat kävivät aggressiivisiksi.

8.6. 11:10

Maanantaina Norjassa pelattu jalkapallon junioriottelu riistäytyi todella pahasti käsistä, norjalaislehti VG uutisoi.

Oslolaisten 19-vuotiaiden joukkueiden välisessä ottelussa jouduttiin turvautumaan poliisien apuun, jotta vihamieliset pelaajat saatiin kuriin ja tuomari turvaan kentältä.

Tuomari päätti keskeyttää ottelun, kun peräti neljä vierasjoukkueen pelaajaa oli saanut punaisen kortin. Ulosajot johtuivat törkeästä kielenkäytöstä.

Vierasjoukkueen manageri kertoi VG:lle, että poliisit oltiin hälytetty otteluun paikan päälle jo valmiiksi, sillä samalta joukkueelta oltiin nähty ylilyöntejä ennenkin. Myös joukkueen kannattajat ovat aiheuttaneet hankaluuksia otteluissa.

”Monet pelaajistamme tulevat eri etnisistä taustoista, eikä heillä ole oikeastaan lainkaan tukiverkostoja elämässään. Olemme halunneet tarjota heille tekemistä, mutta siitä on aiheutunut meille haasteita, joiden kanssa painimme”, vierasjoukkueen manageri kommentoi.

”Olemme vastaperustettu seura, ja tällaiset tapahtumat ovat meille iso taakka. Olemme tästä hyvin pahoillamme.”

Seura harkitsee parhaillaan sarjasta vetäytymistä. Manageri oli joutunut puhumaan pelaajille median kohuotsikoista jo aiemmin.

”Sanoin pelaajille edellisen kriisipalaverimme jälkeen – josta ei ole kovin pitkään – että en halua käydä enää tällaista puhelinkeskustelua, jota nyt käyn”, manageri kuvaili VG:n toimittajalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat