Kultaleijonat Kultarannassa – Niinistöltä upea tunnustus Jukka Jaloselle

Tilaisuuteen osallistui Pekingissä olympiakultaa ja kotikisoissa MM-kultaa voittaneita pelaajia taustajoukkoineen sekä Jääkiekkoliiton edustajia.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö myönsi Leijonien päävalmentajalle jukka Jaloselle Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan komentajamerkin.

10.6. 15:17 | Päivitetty 10.6. 15:27

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö isännöi perjantaina jääkiekossa olympiakultaa ja maailmanmestaruuden voittaneita Leijonia presidentin kesäasunnolla Kultarannassa.

Kultaleijonien lisäksi tilaisuuteen osallistui valmentajia, huoltojoukkoja sekä Jääkiekkoliiton edustajia.

”Leijonien menestys osoittaa, mihin sisu ja tahto kantavat. Olette näyttäneet hienoa esimerkkiä ja antaneet suuria hetkiä meille kaikille vaikean kevään aikana – kiitos siitä”, Niinistö kirjoitti tilaisuuden jälkeen Twitter-tililleen.

Tasavallan presidentin kanslian tiedotteen mukaan Niinistö lausui samat kiitokset myös puheessaan Leijonille.

Niinistö kiitti tilaisuudessa Leijonien päävalmentajaa Jukka Jalosta määrätietoisesta työstä menestyvän joukkueen rakentamisessa ja myönsi hänelle Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan komentajamerkin.

Leijonat puolestaan kirjoitti kiitoksensa Niinistölle tilaisuuden jälkeen Twitter-tilillään.

”Olipa hieno iltapäivä Kultarannassa! Kiitos presidentti Niinistö”, maajoukkue viestitti.

Myös kevään molemmissa mestarijoukkueissa ollut ja vuonna 2019 MM-kultaa ensimmäisen kerran juhlinut hyökkääjä Harri Pesonen kirjoitti kiitoksensa presidentille.

”Kiitos kutsusta Niinistö. Oli kunnia päästä lounastamaan Kultarannassa. Puitteet oli loistavat”, Pesonen tunnelmoi.

Tasavallan presidentin kanslia kertoi 30. toukokuuta, että Niinistö on lähettänyt onnittelukirjeen Leijonille ja kutsunut joukkueen Kultarantaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat