Raiskauksesta ja pahoin­pitelystä epäilty Manchester Unitedin pelaaja pysyy vapaana takuita vastaan

Manchester Unitedia edustavaa Mason Greenwoodia epäillään entisen tyttöystävänsä raiskauksesta ja pahoinpitelystä. Hänen takuuaikansa piti päättyä huhtikuussa, mutta sille on haettu jatkoa.

Mason Greenwood on ollut hyllytettynä Manchester Unitedista alkuvuodesta lähtien. Kuva tammikuun Brentford-ottelun alkulämmittelystä.

24.6. 18:28

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaavaa Manchester Unitedia edustava Mason Greenwood pysyy vapaana takuita vastaan, Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoo.

20-vuotiasta Greenwoodia epäillään entisen tyttöystävänsä raiskauksesta ja pahoinpitelystä. Hänet pidätettiin tammikuussa, mutta vapautettiin takuita vastaan.

Greenwoodin takuuajan piti päättyä jo huhtikuussa, mutta Suur-Manchesterin poliisi haki sille jatkoa. Samoin kävi juhannuksen alla torstaina pidetyn kuulemisen jälkeen.

Hyökkääjänä pelaava Greenwood on kaikki kilpailut huomioiden edustanut Manchester Unitedia 129 ottelussa ja tehnyt niissä 35 maalia. Greenwoodin nimi löytyy yhä Unitedin pelaajalistalta, mutta seura hyllytti hänet toistaiseksi tammikuussa.

Urheiluvälinejätti Nike on katkaissut yhteistyönsä Greenwoodin kanssa ja videopelivalmistaja Electronic Arts poistanut hänet Fifa 22 -peleistään.

Greenwood on pelannut Englannin A-maajoukkueessa yhden ottelun. Hän rikkoi maajoukkuedebyyttinsä jälkeen joukkueen koronavirus­sääntöjä tapaamalla hotellilla naisseuraa, eikä ole pelannut maajoukkueessa sen jälkeen.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat