Mestarinyrkkeilijä Tyson Fury tylytti Anthony Joshuaa: ”Ei voittaisi minua, vaikka hänellä olisi pesäpallomaila ja minä nukkuisin”

Anthony Joshua on kieltäytynyt ainakin kuudesti ottelusta Tyson Furya vastaan.

Oleksandr Usyk (vas.) ja Anthony Joshua ilmoittivat aiemmin tällä viikolla, että heidän uusintaottelunsa kolmen liiton mestaruudesta käydään elokuussa. Tyson Furyn on huhuttu kohtaavan ottelun voittajan.

25.6. 20:23

WBC:n raskaansarjan mestari Tyson Fury jäi eläkkeelle huhtikuussa voitettuaan Dillian Whyten tyrmäyksellä Wembley-stadionilla Lontoossa.

Nyt Fury on paljastanut, että brittiläinen Anthony Joshua kieltäytyi aiemmin useamman kerran ottelusta Furya vastaan.

”Yritin järjestää ottelun ainakin kuusi kertaa. Se epäonnistui joka kerta, sillä olin tekemisissä diivan kanssa. Hän on ääliö, joka ei halua taistella”, Fury kertoi Ifl tv:lle espanjalaislehti Marcan mukaan.

Brittiläis-irlantilainen Fury uskoo, että Joshua kieltäytyi ottelusta siksi, ettei tämä olisi pärjännyt Furylle.

”Hän ei voittaisi minua, vaikka hänellä olisi pesäpallomaila ja minä nukkuisin.”

Joshua hävisi kolmen liiton (WBA, WBO ja IBF) mestaruusvyöt viime vuoden syyskuussa Ukrainan Oleksandr Usykille. Kaksikon uusintaottelu järjestetään 20. elokuuta.

Lue lisää: Raskaan sarjan superottelu Saudi-Arabiaan – Amnesty vetoaa, että Anthony Joshua nostaisi ihmisoikeus­loukkaukset esiin

Fury kertoi aiemmin tässä kuussa suunnittelevansa paluuta kehään.

Lue lisää: Tyson Fury suunnittelee paluuta kehään: ”Kun keski­sarjalainen tyrmää kehon­rakentajan, on vain yksi mies setvimään sen sirkuksen”

Huhuissa on pohdittu, kohtaako Fury Joshuan ja Usykin välisen ottelun voittajan, mutta Marcan mukaan Fury kielsi asian ainakin aiemmin tässä kuussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat