Tanskan teinitähdelle Holger Runelle tulvii tappouhkauksia

Holger Rune on saanut sosiaalisessa mediassa uhkausviestejä. Rune arvioi viestien tulleen esimerkiksi vedonlyöjiltä, jotka ovat hävinneet rahansa hänen otteluidensa takia.

Holger Rune on tenniksen maailmanlistalla sijalla 29.

26.6. 19:35

Tenniksen 19-vuotias teinitähti Holger Rune joutuu kestämään sosiaalisessa mediassa vakavaa uhkailua, tanskalainen B.T.-lehti kirjoittaa.

Rune kertoo saavansa ihmisiltä viestejä, joita hän kuvailee brutaaleiksi. Niissä toivotaan hänelle ja hänen perheelleen mitä hirveimpiä asioita.

”Viesteissä lukee usein, että ’haluan tappaa perheesi’ tai ’toivon, että saat syövän’”, Rune kertoo B.T:lle.

Runen arvion mukaan viestien kirjoittajat saattavat olla esimerkiksi vedonlyöjiä, jotka ovat hävinneet rahansa veikatessaan hänen otteluitaan.

Tanskalaispelaaja on kohahduttanut tennismaailmaa paitsi loistavilla peliesityksillään myös kyseenalaisella käytöksellään.

Kesäkuun alussa Ranskan avoimissa Rune hiiltyi kesken ottelun äidilleen ja valmentajalleen, jotka istuivat katsomossa. Hän huusi taustajoukoilleen ja käski heitä häipymään.

Rune on tenniksen maailmanlistalla sijalla 29. Hän pelaa ensi viikolla alkavassa Wimbledonin turnauksessa ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltain Marcos Gironin.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat