Stanley cup -pokaalin kolhimisessa uusi ennätys: Viisi minuuttia Coloradon käsissä ja pytty sai runtua

Pokaalista vastaava Phil Pritchard toivoo, ettei pokaali saisi enempiä kolhuja kesän aikana Colorado Avalanchen mestaruusjuhlissa.

28.6. 10:10

Colorado Avalanche voitti NHL:n Stanley Cup -mestaruuden varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa. Colorado vei finaalisarjan voitoin 4–2.

Suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen iski 2–1-voittomaalin ratkaisevassa kuudennessa finaalissa Tampa Bay Lightningia vastaan. Mikko Rantanen puolestaan oli finaalien tehokkain pelaaja tehoilla 0+8.

Kyseessä oli joukkueen kolmas mestaruus, mutta viimeisimmästä on jo tovi vierähtänyt, nimittäin 21 vuotta.

Mestaruuden ratkettua joukkue sai käsiinsä himoitun stanley cup -pokaalin. Pokaali oli hyökkääjä Nicolas Aubé-Kubelin hallussa, kun joukkue ryhmittyi mestaruuskuvaan.

Pelaaja kuitenkin horjahti ja rojahti jäähän pokaali mukanaan. Pokaalin pohjassa oli näkyvä kolhu, kun hän nousi istumaan valokuvaa varten.

Pokaalin vartijana toimiva Phil Pritchard toteaa NHL:n somevideolla, että kolhu tuli noin viisi minuuttia sen jälkeen, kun Avalanche sai pokaalin haltuunsa.

"Luulen, että keskustelemme heidän kanssaan pian ja käymme läpi prosessia, kuinka korjaamme sen, mutta Stanley Cup -kiertue jatkuu", Pritchard sanoo NHL:n somevideolla.

Pritchard toteaa, että viisi minuuttia on todennäköisesti uusi ennätys ja lisää, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun pokaali vaurioitui jäällä.

"Tärkeintä lienee se, että tämä olisi ainoa vahinko, joka pokaalille tapahtuu tänä kesänä", Pritchard sanoo.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat