MTV: Teemu Pukki haluaa pois Norwichista

Teemu Pukin agentti kertoo, että neuvotteluja siirrosta käydään.

Teemu Pukki teki viime kaudella 11 Valioliiga-maalia, mutta silti Norwich City jäi sarjan jumboksi ja tippui ensi kaudeksi Englannin toiselle sarjatasolle.

28.6. 13:28 | Päivitetty 28.6. 14:43

MTV Urheilun tietojen mukaan Teemu Pukki haluaa lähteä Englannin Valioliigasta pudonneesta Norwich Cityn joukkueesta.

Pukki, 32, teki viime kaudella Valioliigassa 11 maalia, mutta se ei riittänyt liigapaikan uusimiseen, vaan joukkue jäi sarjajumboksi.

Pukki on edustanut Norwichia kesästä 2018 saakka. Hän on tehnyt kahden liigakauden ja kahden Mestaruussarjassa pelaamansa kauden aikana Norwichille yhteensä 78 maalia ja noussut seuralegendaksi.

Mestaruussarjassa pelaaminen on kuitenkaan tuskin sitä mitä Pukki viimeisiltä tehokkailta pelivuosiltaan haluaa.

Valioliigassa pelaaminen taas vaatii joukkueen vaihtoa. Pukilla on Norwichin kanssa ensi kauden kattava sopimus, mutta hänen agenttinsa Teemu Turunen myöntää siirtohalut MTV Urheilulle.

Turusen mukaan kiinnostuneita seuroja on ja siirrosta käydään neuvotteluja seuran kanssa.

”Koko ajan käydään neuvotteluja. Se on sitten eri asia, johtaako se mihinkään”, Turunen kommentoi.

Turunen arvelee, että Pukin seurasiirtoa voi vaikeuttaa tehohyökkääjästä vaadittava korkea hinta. Viime kaudella Pukki teki joukkueensa 23 Valioliiga-maalista melkein puolet.

”Tuollaista takuuvarman yli kymmenen tai yli kahdenkymmenen maalin miestä, jollainen Teemu on viimeiset vuodet ollut, ei ihan halvalla saa.”

Pukki on Suomen maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä 36 osumallaan. Näistä kaksi viimeistä syntyi kesäkuun alun Kansojen liigan otteluissa Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

Norwich kohtaa Mestaruussarjan kauden ensimmäisessä ottelussaan 30. heinäkuuta Cardiff Cityn vieraskentällä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat