HS tarjoaa ainutlaatuista tilastodataa heti Helmareiden otteluiden jälkeen

Helsingin Sanomien lukijat saavat jokaisesta Suomen EM-ottelusta uunituoretta tilastodataa kuten laukauksiin johtaneet syöttöketjut ja pelaajien pallollisten tekojen onnistumisprosentit.

6.7. 2:00

Helmareiden kanssa jalkapallon EM-turnauksessa ovat tiiviisti mukana myös Helsingin Sanomien urheilutoimitus ja datadeski.

Helsingin kotitoimituksen ja Englannissa paikalla olevien toimittaja Ari Virtasen ja kuvaaja Jussi Eskolan yhteistyönä syntyvät Suomen otteluiden reaaliaikaiset otteluseurannat sekä tilastoartikkelit Huuhkajien peleistä grafiikoineen.

Kun Suomi pelaa, HS kertoo. Otteluiden jälkeen HS tarjoaa otteluraportit, tunnelmat paikan päältä Milton Keynesistä sekä erittäin kattavat tilastot peleistä.

HS:N uusi tilastopalvelu sisältää Helmareiden kamppailuista joukkueiden pallonhallintaprosentit ja laukausten määrät, mutta myös paljon harvinaisempaa tilastodataa kuten laukauksiin johtaneet syöttöketjut, pelaajien pallollisten tekojen onnistumisprosentit ja Suomen pelaajien pallollisten tekojen kenttäkartan.

Tilastografiikat julkaistaan pian ottelun päättymisen jälkeen kaikille hs.fi:n lukijoille.

Lisäksi HS seuraa hetki hetkeltä kaikki Suomen kamppailut. Luvassa on kattaus uutisia, analyyseja ja reportaaseja muistakin kuin Suomen otteluista.

Lue lisää: Kaikki EM-jalkapallosta kertovat jutut löytyvät tästä linkistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat