Colorado juhli mestaruutta fanien kanssa, Rantanen ja Lehkonen joivat kengästä: ”Menetin kykyni puhua englantia”

Coloradon mestaruusjuhliin tuli puoli miljoonaa fania.

1.7. 8:50

Puoli miljoonaa jääkiekkofania juhlisti Colorado Avalanchen mestaruusparaatia torstaina Denverissä, kertoi Denver Post. Avalanche päästi kotikaupungissaan juhlat valloilleen, ja joukkue kulki paraatissa läpi kaupungin.

Mestaruus ratkesi vieraskentällä Floridassa varhain maanantaina Suomen aikaa, joten nyt oli coloradolaisten aika näyttää sankareilleen, miten ison juhlan paikka Stanley Cupin voittaminen oli. Paraati päättyi Civic Center -puistoon, jossa juhlijat saivat välillä vettäkin niskaansa sateessa.

”En edes näe niin pitkälle kuin ihmisiä riittää”, totesi finaalisarjan loppuun kuntoutunut hyökkääjä Nazem Kadri ESPN:n mukaan.

Kadri otti juhlasta kaiken irti, sillä hän ei välttämättä pelaa Coloradossa enää ensi kaudella. Sopimuskuviot ovat auki.

”Tällaista juhlaa ei välttämättä pääse viettämään kovin usein, joten aiomme nyt nauttia”, Kadri sanoi.

Coloradoon edellinen NHL-mestaruuden juhla osui 21 vuotta sitten.

”Yhdeksäntenä vuotenani Coloradossa voitin viimeinkin jotain”, muistutti joukkueen tähtihyökkääjä Nathan MacKinnon.

Avalanchen riveissä mestaruutta juhlivat suomalaishyökkääjät Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen sekä maalivahtivalmentaja Jussi Parkkila.

Vielä pudotuspeliparrassa esiintyneen Rantasen juhlatunnelmaan kuuluivat ESPN:n mukaan tanssiminen, poseeraaminen ja juhlajuoman nauttiminen jopa kengästä.

Lehkonen ja Rantanen julkaisivat Instagramin tarinat-osiossaan videon, jolla kaksikko juo juhlajuomaa kengästä.

”Menetin paraatissa kykyni puhua englantia”, Rantanen heitti.

Lehkonen ja Rantanen ovat ensimmäiset varsinaissuomalaiset jääkiekkoilijat, jotka ovat voittaneet Stanley Cupin. Parkkilasta tuli ensimmäinen suomalainen valmentajana NHL:n mestarina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat