Bernie Ecclestonelta jälleen häkellyttävä lausunto, vertasi Ukrainan sotaa nyrkkeily­otteluun: ”Sen jälkeen kaikki ovat taas ystäviä”

Bernie Ecclestone syytti Ukrainan presidenttiä Volodymyr Zelenskyiä julkisuuden kalastelusta.

Bernie Ecclestone vieraili Piers Morganin keskusteluohjelmassa.

1.7. 20:05

F1-moguli Bernie Ecclestonen kommentit ystävästään Vladimir Putinista tyrmistyttivät maailmalla torstaina. Ecclestone kertoi brittiläisen ITV-kanavan haastattelussa presidentti Putinin olevan ”ensiluokkainen ihminen”.

Ecclestone, 91, esiintyi lausuntojensa jälkeen Piers Morganin isännöimässä keskusteluohjelmassa, jossa häneltä tivattiin perusteluja kommenteilleen.

Putinin ja Venäjän aloittama hyökkäyssota Ukrainassa ei tuntunut vieläkään aiheuttavan F1-konkarissa suurempia tunteita.

”Sodan jälkeen kaikki ovat taas hyviä ystäviä. Se on kuin nyrkkeilyottelussa. Ottelun jälkeen kaikki rakastavat toisiaan”, hän lausui Morganin järkytykseksi.

Ecclestone syytti torstaisessa ITV-esiintymisessään sodasta Ukrainan presidenttiä Volodymyr Zelenskyiä ja sanoi, että tämä olisi voinut jatkaa koomikon ammatissaan.

Morganille Ecclestone täräytti uuden arvion Zelenskyistä.

”Hän yrittää vain saada julkisuutta. Kukaan ei ollut koskaan kuullutkaan hänestä. Nyt hän puhuu Yhdysvaltain presidentille ja muille. Eikä vain puhu heille, vaan varmistaa, että se näytetään televisiossa ympäri maailman.”

Ecclestone sanoi saaneensa ITV:n haastattelustaan paljon positiivista palautetta ystäviltään.

”Olen saanut muutamia puheluita, ja minulle on sanottu ’Hyvin tehty! Harmi, etteivät useammat ihmiset puhu noin’. Ja ’Rakas Bernie, näin juuri haastattelusi Venäjästä. Rakastin sitä’.”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat