Tennistähtiä rangaistiin Wimbledonin kohuottelusta – Nick Kyrgiosin turnauksen sakkosaldo on jo toistakymmentä tuhatta euroa

Tennistähdet Nick Kyrgios ja Stefanos Tsitsipas laukoivat esimerkiksi sopimattomia kommentteja Wimbledonin kolmannen kierroksen ottelussaan.

Nick Kyrgios juhli voitettuaan Stefanos Tsitsipasin Wimbledonin kolmannen kierroksen ottelussa lauantaina.

4.7. 9:11

Australian Nick Kyrgios ja Kreikan Stefanos Tsitsipas saivat molemmat sakot Wimbledonin kolmannen kierroksen ottelunsa tapahtumista, kertoo muun muassa BBC.

Kyrgios voitti kaksikon kohtaamisen neljässä erässä lauantaina.

Ottelusta ei puuttunut dramatiikkaa, sillä tenniksen herramiessäännöt unohtuivat ja molemmat pelaajat laukoivat esimerkiksi sopimattomia kommentteja. Tsitsipas sai myös jopa pisterangaistuksen, kun hän löi pallon tahallaan kentän päätyyn asti.

Lue lisää: Herrasmies­säännöt päätyivät romukoppaan, kun tenniksen paha poika Kyrgios yllätti Tsitsipasin

Nyt molempia tennistähtiä on rangaistu ottelun tapahtumista. Tsitsipas sai 10 000 dollarin eli noin 9 600 euron sakon epäurheilijamaisesta käytöksestä, kun taas Kyrgios joutuu maksamaan 4 000 dollarin eli reilun 3 800 euron sakon kuultavissa olevien hävyttömyyksien huutelusta.

Sakko on Kyrgiosille jo toinen tämän vuoden Wimbledonissa, sillä häntä rangaistiin myös turnauksen avausottelunsa tapahtumista. Australialaisella on maksettavanaan yhteensä 14 000 dollaria eli hieman yli 13 400 euroa.

Wimbledonin avausottelussaan Britannian Paul Jubbia vastaan Kyrgios muun muassa hermostui yleisöön useaan otteeseen ja sylkäisi yhtä katsojaa päin. Hän myös haukkui tuomareita ja kutsui linjatuomaria vasikaksi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat