Australialais­media: Tenni­stähti Nick Kyrgiosta syytetään entisen tyttö­ystävänsä pahoin­pitelystä

Australialaislehden mukaan tenniksen ”paha poika” joutuu oikeuteen elokuussa.

Australialainen Nick Kyrgios pelasi Yhdysvaltojen Brandon Nakashimaa vastaan Wimbledonissa maanantaina.

5.7. 15:37

Maailmanlistan 40. sijalla oleva australialainen Nick Kyrgios on ollut paljon otsikoissa Wimbledonin aikana. 27-vuotias Kyrgios on hankkinut turnauksessa jo yli 13 000 euron edestä sakkoja vastustajien ja tuomarien solvaamisesta sekä katsojan päälle sylkemisestä.

Maanantaina hän rikkoi Wimbledonin pukukoodia astelemalla neljännen kierroksen otteluunsa Brandon Nakashimaa vastaan kirkkaan punaisissa kengissä ja lippalakissa. Kyrgios vaihtoi asun ennen ottelua ja totesi tapauksesta, että ”kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta”.

Tiistaina julkisuuteen levisi tieto, että tenniksen ”pahaa poikaa” syytetään hänen entisen tyttöystävänsä pahoinpitelystä.

Australialaislehti Canberra Times kirjoittaa, että tapaus on viime vuodelta, ja että Kyrgios joutuu oikeuden eteen elokuussa. Lehden mukaan häntä uhkaa kahden vuoden vankeustuomio.

Asianajaja Jason Moffett vahvistaa lehdelle, että Kyrgios on tietoinen syytteestä ja että se liittyy hänelle läheiseen suhteeseen. Asianajajan mukaan pelaaja suhtautuu syytteeseen erittäin vakavasti.

Keskiviikkona Kyrgios pelaa Wimbledonin puolivälierissä ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen, kun hän kohtaa chileläisen Christian Garínin.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat