Suomen yleisurheilun MM-kisajoukkue kasvoi neljällä urheilijalla

Suomen MM-kisajoukkuetta täydentävät seiväshyppääjät Tommi Holttinen ja Saga Andersson, pikajuoksija Anniina Kortetmaa sekä moukarinheittäjä Suvi Koskinen.

Pikajuoksija Anniina Kortetmaa on yksi neljästä urheilijasta, jotka nimettiin torstaina täydentämään Suomen yleisurheilun MM-kisajoukkuetta.

7.7. 19:23

Suomen yleisurheilujoukkue viikon kuluttua alkaviin MM-kilpailuihin täydentyi torstaina vielä neljällä urheilijalla. Kisapaikan saivat seiväshyppääjä Tommi Holttinen, pikajuoksija Anniina Kortetmaa 200 metrille, seiväshyppääjä Saga Andersson ja moukarinheittäjä Suvi Koskinen.

Lue lisää: Suomesta lähtee peräti 32 urheilijaa yleisurheilun MM-kisoihin: ”Viimeisen viikonlopun kiri puri”

”Nämä ovat lisäpaikkoja, joita Kansainvälinen yleisurheiluliitto (WA) tarjosi Suomelle. Paikkoja tuli tarjolle vielä tässä vaiheessa, kun lajien tavoiteurheilijamäärät eivät täyttyneet lopullisten ilmoittautumisten myötä”, kertoi Urheiluliiton huippu-urheilun valmennuspäällikkö Tuomo Salonen tiedotteessa.

Paikan saaneet urheilijat ottavat MM-edustuksen vastaan, vaikka valmistautumisaika jää lyhyeksi. MM-kisat ovat Yhdysvaltain länsirannikolla, joten aikaerossa on totuttelemista.

Suomen joukkueessa on 36 urheilijaa eli saman verran kuin Stuttgartin MM-kisoissa 1993. Tätä enemmän suomalaisurheilijoita on kisannut vain Helsingin MM-kisoissa 1983 ja 2005.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat