Emma Kimiläisen lupaava johto suli kauas paalusta Hungaroringillä, W Series -hallitsija Jamie Chadwick jäi viidenneksi

W seriesin aika-ajoissa Emma Kimiläinen taipui paalupaikan ottaneelle Alice Powellille lopulta 0,763 sekuntia.

Puma-tallin Emma Kimilainen päätyi Silverstonessa toiseksi heinäkuun alussa. Muuten palkintopallisijoitukset ovat väistelleet suomalaiskuskia tällä kaudella.

29.7. 22:11

W Seriesin aika-ajoissa perjantai-iltana paalulle ajoi brittiläinen Alice Powell, toiseksi Hollannin Beitske Wisser ja kolmanneksi espanjalainen Nerea Marti.

Suomen Emma Kimiläinen oli vielä kymmenen minuuttia ennen aika-ajojen päättymistä kisan johdossa, mutta Puma-tallin suomalaiskuski ajoi lopulta kahdeksanteen lähtöruutuun.

Aika-ajojen alussa hyvässä vauhdissa ollut Kimiläinen joutui taipumaan paalupaikan ottaneelle Powellille lopulta 0,763 sekunnilla.

Sarjan ylivoimainen kärkinimi, Jenner Racingin brittikuski Jamie Chadwick jätettiin aika-ajoissa yllättäen vasta viidenneksi.

Kaksinkertainen mestari Chadwick on voittanut kaikki tämän kauden viisi kilpailua ja johtaa sarjaa 125 pisteellä. Toisena on britti Abbi Pulling 55 pisteellä ja kolmantena Visser 53 pisteellä.

Tällä kaudella yhden palkintopallisijan napannut Kimiläinen on sarjatilanteessa seitsemäntenä 40 pisteessä, ja suomalaisen ero edellä olevaan Powelliin on vain kolme pistettä.

W Series -kilpailu alkaa Hungaroringin radalla lauantaina Suomen aikaa kello 15.40.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat