Susiladies murjoi tulostaululle tylyt lukemat ystävyysottelussa Viroa vastaan: ”Näytti hyvältä”

Ystävyysottelu päättyi 79–34 (33–20).

Awak Kuier (vas.) ja Anniina Äijänen koripallon naisten maajoukkueen eli Susiladiesien harjoituksissa Helsingissä 23. heinäkuuta 2020.

29.7. 22:20

Suomen naisten koripallomaajoukkue Susiladies ei ollut tuloksellisesti ystävällinen, kun se kohtasi Viron ystävyysottelussa Helsingissä.

Suomi murjoi Urhea-hallin tulostaululle tylyt lukemat 79–34 (33–20), ja etenkin kolmas jakso (26–4) oli täydellistä kotijoukkueen hallintaa sekä puolustus- että hyökkäyspäässä.

”Joukkuepuolustus, jokainen pisti itsensä likoon, oli mahtavaa puolustusta. Kun hyökkäyspäässä alkoi tulla onnistumisia, niin näytti hyvältä”, Susiladiesin sähikäinen Sara Bejedi (13/4/5 syöttöä/4 riistoa) kommentoi ottelua Koripalloliiton tiedotteessa.

Susiladiesin aktiivinen puolustuspelaaminen näkyi myös tilastoissa: Viron menetyssarake näytti peräti 36:ta. Bejedin mainitsemat hyökkäyspään onnistumiset olivat todella riistojen ansiota, sillä Suomi juoksi 31 vastahyökkäyspistettä.

Suomi kohtaa miniturnauksessaan sunnuntaina Latvian, jonka jälkeen maaottelurupeama jatkuu Tampereella 7. elokuuta Ruotsia vastaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat