Onnekas fani pääsi laukomaan rangaistus­potkun valioliiga­joukkueen ottelussa – tuloksena kylmäpäinen maali

Jalkapallofani Paul Stratton pääsi kentälle Evertonin ja Kiovan Dynamon harjoitusottelussa. Hän sai laukoa pilkun palkintona ukrainalaisten eteen tekemästään työstä.

Paul Stratton tuuletti osumaansa villisti.

30.7. 15:34

Everton-kannattaja Paul Stratton sai perjantaina elämänsä muiston käydessään suosikki­joukkueensa ottelussa Goodison Park -stadionilla.

Everton pelasi harjoitusottelua ukrainalaista Kiovan Dynamoa vastaan ja johti 3–0, kun sille tuomittiin loppuhetkillä rangaistuspotku. Valmentaja Frank Lampard vaihtoi Dele Allin tilalle Strattonin, joka pääsi laukomaan pilkkua.

Kannattaja ei häkeltynyt tuhansista silmäpareista vaan sijoitti pallon varmasti verkkoon. Kiovalaisten maalivahti ei hievahtanut ja antoi itsekin maalintekijälle aplodit.

Osumaa ei merkitty virallisesti ottelun pöytäkirjaan, vaan tulokseksi jäi 3–0.

Stratton pääsi esiintymään Goodison Parkilla, koska hän nousi maaliskuussa otsikoihin Ukrainan hyväksi tekemästään työstä.

Tuolloin Stratton käytti viikon pituisen lomansa matkustamalla Ukrainan rajalle auttamaan sotaa pakenevia ihmisiä. Liverpool Echo -lehden mukaan Stratton ei halunnut sodan aikana vain ”syödä sipsejä ja katsoa Netflixiä”.

Ottelun kommentaattori epäili, että fania olisi jännittänyt laukoa rangaistuspotku täyden kotiyleisön edessä. Selostaja kuitenkin vastasi väitteeseen osuvasti.

”Vai että jännittää? Hän on ajanut Puolaan kolme kertaa.”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat