Englannin kulta­valmentaja ei voinut kuin nauraa, kun lehdistö­­tilaisuus keskeytyi yllättävään laulu- ja tanssi­esitykseen

Englannin päävalmentaja Sarina Wiegman juhli jo toista EM-kultaansa päävalmentajana.

Sarina Wiegman johdatti Englannin Euroopan mestariksi.

1.8. 8:36 | Päivitetty 1.8. 15:22

Englanti juhli jalkapallon EM-kultaa sunnuntaina, ja karnevaalit jatkuivat Lontoossa järjestettävällä kansanjuhlalla maanantaina.

Sunnuntaina ottelun jälkeen riemukkaista tunnelmista pääsi osalliseksi luonnollisesti myös joukkueen päävalmentaja Sarina Wiegman.

Hollantilaisen Wiegmanin johtama joukkue ei hävinnyt turnauksessa yhtään ottelua ja kaatoi finaalissa Saksan maalein 2–1 yli 87 000 katsojan edessä Lontoon Wembleyllä.

Palkintojenjaon jälkeen Wiegman oli pitämässä lehdistötilaisuutta, joka kuitenkin keskeytyi yllättäen, kun Englannin pelaajat saapuivat lehdistötilaisuuteen laulaen ”Football’s coming home”.

Wiegman ei voinut kuin nauraa, kun laulu alkoi kuulua ja pelaajat saapuivat paikalle jonossa tanssien.

Maalivahti Mary Earps ja puolustaja Lucy Bronze nousivat hetkeksi pöydälle tanssimaan ennen kuin joukkue poistui paikalta edelleen laulaen.

Wiegmanille EM-kulta oli valmennusuran toinen, sillä hän luotsasi Hollannin mestariksi vuonna 2017. Palkintokaapista löytyy myös Hollannin peräsimessä saavutettu MM-hopea vuodelta 2019.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat