Cristiano Ronaldo kohahdutti käytöksellään: Häipyi stadionilta jouduttuaan vaihtoon

Cristiano Ronaldo poistui paikalta, kun Erik ten Hag otti hänet puoliajalla vaihtoon Manchester Unitedin harjoitusottelussa.

Cristiano Ronaldo penkitettiin sunnuntain harjoitusottelussa 45 minuutin pelin jälkeen. Vasemmalla valmentaja Erik ten Hag.

1.8. 16:04

Manchester Unitedin megatähti Cristiano Ronaldo kohahdutti käytöksellään sunnuntaisessa harjoitusottelussa espanjalaista Rayo Vallecanoa vastaan.

Ronaldo otettiin vaihtopenkille ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta ESPN:n mukaan hyökkääjä ei jäänyt seuraamaan ottelua loppuun, vaan häipyi stadionilta ennen aikojaan.

ESPN:llä ei ole tiedossa, oliko Unitedin valmentaja Erik ten Hag antanut Ronaldolle luvan poistua paikalta. Stadionilta lähteminen kesken pelin on jalkapalloilijoille täysin ennenkuulumatonta.

Portugalilaistähti ei osallistunut joukkueensa harjoituskauden viiteen ensimmäiseen otteluun lainkaan. Hän perusteli poissaoloaan perhesyillä.

Ronaldo on ollut kesän aikana jatkuvien siirtohuhujen kohteena sen jälkeen, kun hän kertoi halustaan lähteä Unitedista. Hänet on yhdistetty muun muassa Chelseaan, Real Madridiin ja PSG:hen, mutta siirtoa ei ole tapahtunut.

Lue lisää: Mediat: Cristiano Ronaldo haluaa lähteä Manchester Unitedista, koska tahtoo pelata Mestarien liigassa

ESPN:n asiantuntija Steve Nicol näkee sunnuntaisen harjoitusottelun tapahtumissa selkeän yhteyden siirtospekulaatioihin.

”Se kertoo siitä, että hän on täysin erkaantunut seurasta”, Nicol kommentoi.

”Tuo käytös suorastaan huutaa: ’Päästäkää minut pois täältä’”.

Manchester Unitedin ja Rayo Vallecanon ottelu päättyi 1–1.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat