HJK:n seuraava vastustaja eurokentillä voi tulla Valko-Venäjältä

Jos HJK häviää NK Mariborille, se voi seuraavaksi karsia Konferenssiliigan paikasta valkovenäläistä FK Šah’tsjor Salihorskia vastaan. Salihorsk pelasi karsintojen edellisen kotiottelunsa Turkissa.

HJK:n paluumuuttaja Lucas Lingman auttaa joukkuetta kohti Eurooppa-liigaa.

2.8. 17:00

HJK:n europelikarsintojen viimeisen kierroksen mahdolliset vastustajat arvottiin tiistaina Sveitsissä.

HJK kohtaa Eurooppa-liigan karsinnoissa 4. ja 11. elokuuta slovenialaisen NK Mariborin, ja arvonnassa määritettiin vastustajat tämän otteluparin voittajalle ja häviäjälle.

Lue lisää: Eurovastustaja haastaa HJK:n violeteissa pelipaidoissa, joiden tarina on surkuhupaisa – pelaajat eivät toivoneet koskaan sadekeliä

Jos HJK voittaa Mariborin, se pelaa Eurooppa-liigan lohkovaiheen paikasta tanskalaista Silkeborg IF:ää vastaan. Tuon otteluparin häviäjä etenee Konferenssiliigaan.

Mikäli HJK häviää Mariborille, se pelaa viimeisellä karsintakierroksella Konferenssiliigan paikasta joko romanialaista CFR Clujia tai valkovenäläistä FK Šah’tsjor Salihorskia vastaan. Tuon otteluparin häviäjä putoaa kokonaan eurokentiltä.

Silkeborg sijoittui viime kaudella Tanskan liigassa kolmanneksi. Se on voittanut maansa pääsarjan vuonna 1994, mutta ei ole edennyt koskaan lohkovaiheeseen Euroopan kentillä.

Cluj on todellinen eurooppalainen suurseura. Se on voittanut Romanian mestaruuden viisi kertaa putkeen vuodesta 2018 lähtien ja ollut mukana kolmesti sekä Mestarien liigan että Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Salihorsk on Valko-Venäjän liigan kolminkertainen mestari. Se hävisi Mestarien liigan karsinnoissa heinäkuussa HJK:n seuraavalle vastustajalle Mariborille.

Salihorsk pelasi kotiottelunsa Mariboria vastaan Turkissa.

Riippumatta vastustajasta HJK aloittaa viimeisen karsintavaiheensa kotiottelulla torstaina 18. elokuuta kello 19.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat