Makwan Amirkhanin käyttäytyminen sai yhdysvaltalaisen suunniltaan – ihmetteli suomalaisen tapoja: ”En tunne hänen kulttuuriaan”

UFC-ottelija Jonathan Pierce ei ymmärtänyt Makwan Amirkhanin aggressiivista käytöstä ennen Lontoossa oteltua Fight Night -tapahtumaa.

Makwan Amirkhani sai pahoja osumia Jonathan Pearcelta, kun kaksikko hyppäsi kehään Lontoossa 23. heinäkuuta.

3.8. 8:31

Suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhani hävisi heinäkuussa Yhdysvaltain Jonathan Piercelle UFC-promootion Fight Night -tapahtumassa Lontoossa.

Pierce murjoi Amirkhanista helpon voiton ottelun toisessa erässä. Kamppailu päättyi tekniseen tyrmäykseen, kun ”Mr. Finland” uupui täysin.

Pierce puhui maanantaina ottelusta BJPenn-vapaaottelu­sivustolle, ja kertoi Amirkhanin käyttäytyneen häntä kohtaan todella tylysti koko viikon ennen ottelupäivää.

”Halusin vain lyödä häneltä tajun kankaalle”, Pierce muisteli.

”Koko viikon hän härnäsi ja tuuppi minua ympäriinsä, eikä esimerkiksi päästänyt minua kulkemaan ohitseen. Olen vieraassa maassa enkä tunne hänen kulttuuriaan, mutta olin niin valmis hyppäämään kehään. Halusin satuttaa häntä, koska hän ei osoittanut minulle lainkaan kunnioitusta. Hän yritti varmaan päästä pääni sisään, mutta se ei toiminut.”

Tappio oli Amirkhanille jo viides viimeiseen seitsemään otteluun. Hänen UFC-uransa jatko on jälleen vaakalaudalla. Toistaiseksi tappioita on aina seurannut uusi mahdollisuus, mutta nyt tie saattaa olla kuljettu loppuun.

33-vuotias Amirkhani on otellut ammattilaisurallaan 25 kertaa, ja voittanut otteluista 17. UFC:ssä saldo on kuitenkin heikko: seitsemän voittoa ja kuusi tappiota.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat