Nick Kyrgiosin toiminta hurmasi tennisottelussa – kysyi neuvoa katsojalta ja otti vinkin heti käyttöön

Nick Kyrgios sai ottelupallon ja kysyi katsojalta, mihin hänen kannattaisi syöttää. Katsojan neuvo toimi loistavasti.

Nick Kyrgios viihdytti yleisöä Washingtonin ATP-turnauksessa.

4.8. 14:50

Tennistähti Nick Kyrgios esiintyy otsikoissa usein kyseenalaisista tempauksistaan, mutta silloin tällöin hän hurmaa katsojat huomaavaisuudellaan.

Kyrgios kaatoi Washingtonissa pelattavassa ATP-tennisturnauksessa tiistaina yhdysvaltalaisen Marcos Gironin ja sai voittoonsa apua ottelun katsojalta.

Australialainen oli lyömässä ottelupalloa, kun hän päätti mennä kysymään takanaan olleelta katsojalta, mihin hänen kannattaisi syöttää.

Nainen kertoi mielipiteensä, ja Kyrgios noudatti kuuliaisesti ohjetta. Ensimmäinen syöttö osui verkkoon, mutta toisella yrityksellä hän riisui Gironin aseista. Vastustaja ei saanut palautettua loistavasti sijoitettua syöttöä, ja ottelu ratkesi.

Kyrgios testasi samaa taktiikkaa jo vuonna 2019, kun hän eteni aina Washingtonin turnauksen voittoon asti. Hän kysyi fanien vinkkejä ottelupalloihin useampaan kertaan.

”Se on hieno kokemus jollekin, joka on maksanut pääsylipun. Hän pääsee kotiin yhtä muistoa rikkaampana”, tennis­ässä sanoi tiistaina ATP-kiertueen verkkosivuilla.

”Oli se sitten pieni lapsi tai vanhempi nainen kuten tänään, se on aina yhtä siistiä. Olisinpa minäkin saanut tuollaisen kokemuksen, kun kävin nuorempana peleissä.”

Kyrgios kohtaa turnauksen kolmannella kierroksella torstaina Yhdysvaltain Reilly Opelkan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat