Emil Ruusuvuorelle kirvelevä tappio selvästi heikommin sijoitetulle ruotsalaiselle

Ruusuvuori hävisi Washingtonissa Mikael Ymerille kolmessa erässä.

Emil Ruusuvuori menetti syöttönsä peräti kahdeksan kertaa Ruotsin Mikael Ymeriä vastaan.

4.8. 22:41

Emil Ruusuvuori ei pystynyt jatkamaan voittokulkuaan Washingtonin ATP 500 -tennisturnauksen kaksinpelissä. Suomalainen hävisi kolmannen kierroksen ottelunsa Ruotsin Mikael Ymeriä vastaan erälukemin 6–3, 6–7 (3–7), 6–4.

Ruusuvuori menetti ottelussa syöttönsä peräti kahdeksan kertaa ja mursi Ymerin syötön kuudesti.

Ottelun ratkaisuhetkillä Ruusuvuori jäi tappiolle 3–5 hävittyään oman syöttönsä. Hän mursi kuitenkin heti perään Ymerin ja oli tasoittamassa ottelua 5–5:een. Kaksi pelipalloa tasoitukseen ei kuitenkaan riittänyt, vaan Ymer kuittasi voiton ensimmäisellä ottelupallolla.

Ruusuvuori kukisti keskiviikkona turnauksen kakkossijoitetun ja maailmanlistan 11:ttä paikkaa pitävän Puolan Hubert Hurkaczin, joten tappio maailmanlistan sijalla 119 olevalle ruotsalaiselle on pettymys, kun suomalainen on itse yli 70 pykälää ylempänä.

Torstain ottelu oli murtojuhlaa: ottelu alkoi sekä päättyi useisiin peräkkäisiin murtoihin, ja kaksikko menetti syöttönsä yhteensä peräti 14 kertaa.

Ruusuvuori oli Washingtonin-turnauksessa mukana myös nelinpelissä, mutta koki siinä varhain torstaina Suomen aikaa 0–2-tappion australialaisparinsa Luke Savillen kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat