”Unohtakaa Lionel Messi” – Maaginen saksi­potku­maali ei ollut edes illan hienoin Ranskassa

Vain muutama tunti ennen Lionel Messin saksipotkua Ranskassa todistettiin häikäisevää kaukolaukausmaalia. Se saattoi olla Messinkin suoritusta upeampi.

Jeremy Livolant laukoi maalin, joka veti vertoja Lionel Messin vastaavalle. Kuva tammikuulta.

8.8. 16:22

PSG:n tähtihyökkääjä Lionel Messi säväytti viikonloppuna laukomalla Ranskan liigassa maalin saksipotkulla. Jopa maailman parhailta pelaajilta temppu on äärimmäisen harvinainen.

Maali syntyi PSG:n jyrätessä Clermont Footin vieraissa 5–0, ja jopa Clermontin kannattajat lauloivat argentiinalaisen nimeä saksipotkun nähtyään.

Lue lisää: Lionel Messi iski niin taidokkaan maalin, että vastustajankin kannattajat lauloivat hänen nimeään

Hämmästyttävää on, että maali ei välttämättä ollut edes illan komein Ranskassa. Sarjaporrasta alempana Lavalin ja Guingampin ottelussa nähtiin nimittäin uskomaton kaukolaukausmaali, jonka esitti Jeremy Livolant.

Pallo pomppasi 24-vuotiaalle keskikenttä­pelaajalle todella kaukana maalista, kun vastustajan puolustaja oli juuri purkanut vapaapotku­tilanteen. Livolant ei vaivautunut ottamaan palloa edes haltuun vaan pommitti sen suoraan ilmasta laakana yläkulmaan.

Etäisyyttä maaliin oli lähemmäs neljäkymmentä metriä. Guingamp ja sen kannattajat hullaantuivat maalista, jolla joukkue otti 2–1-voiton. Katsomossa olleet fanit vyöryivät toistensa päälle rynnätessään eturiviin juhlimaan.

Maali levisi sosiaalisessa mediassa myös Ranskan ulkopuolelle, kun suosittu SportBible-sivusto jakoi videon osumasta Twitterissä.

”Unohtakaa Lionel Messi, Guingampin Jeremy Livolant laukoi upeimman maalin Ranskassa ehkä koko kaudella”, sivusto hehkutti.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat