Tennistähden epäkunnioittava teko hätkähdytti Kanadassa käydyssä ottelussa

Stefanos Tsitsipas löi pallon täydellä voimalla päin vastustajaansa Jack Draperia, vaikka hänellä oli tilaa sijoittaa lyöntinsä mihin tahansa muualle.

Stefanos Tsitsipas menetti malttinsa kesken ottelun ja tähtäsi pallolla vastustajaa.

11.8. 13:51

Tenniksen maailmanlistalla viidentenä oleva Kreikan Stefanos Tsitsipas syyllistyi epäurheilijamaiseen temppuun pelatessaan ATP-kiertueella Kanadan Montrealissa.

Muun muassa Wimbledonissa kuumapäisesti Nick Kyrgiosin kanssa yhteen ottanut Tsitsipas tulistui kesken pelin brittiläiselle vastustajalleen Jack Draperille, joka pelasi altavastaajana elämänsä ottelun.

Lue lisää: Herrasmies­säännöt päätyivät romukoppaan, kun tenniksen paha poika Kyrgios yllätti Tsitsipasin

Draper palautti ensimmäisessä erässä 3–1-johtoasemassa Tsitsipasin syötön korkeana juuri ja juuri verkon yli, ja kreikkalaisella olisi ollut runsaasti aikaa ja tilaa lyödä pallo tyhjään kenttään.

Sen sijaan hän päätti tällätä pallon hurjistuneena suoraan päin Draperia. Teko oli todella epäkunnioittava, ja yleisö reagoi lyöntiin sen mukaisesti. Alkujärkytyksen jälkeen areenalle laskeutui hiljaisuus.

Tsitsipasin tapauksessa paha sai lopulta palkkansa, sillä lyönti oli liian matala osuakseen vastustajaan, mutta myös liian pitkä pompatakseen kenttään. Videotarkistuksen jälkeen pallon todettiin osuneen reunaviivan ulkopuolelle.

Kun Tsitsipas kohtasi Kyrgiosin Wimbledonissa heinäkuussa, hän löi pallon laakana Kyrgiosia päin ja osui melkein katsojaan.

Maailmanlistalla sijalla 82 ollut Draper otti voiton lukemin 7–5, 7–6. Kamppailu käytiin Montrealin turnauksen ensimmäisellä kierroksella.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat