Malesialainen jalkapalloilija viihdytti yleisöä tanssilla ja heti perään dramaattisella pyörimisellä nurmella – Video herättää hilpeyttä sosiaalisessa mediassa

Perak FC:n pelaaja innostui ensin tanssimaan, jonka jälkeen hän reagoi hyvin voimakkaasti vastustajan työntäessä häntä sivuun.

11.8. 14:32

Malesialainen jalkapallojoukkue Perak FC otti 2–1-yllätysvoiton Kelantanista Malesian Liga Premierissa keskiviikkona. Kyseessä on maan toiseksi korkein jalkapallo­liiga.

Ottelusta on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa varsin hupaisa video, jossa Perak FC:n Sunday Afolabi ensin tanssii yleisölle, ja sitten vastustajan kevyestä kosketuksesta johtuen pyörii pitkään pitkin nurmen pintaa.

Tilanne sai alkunsa, kun joukkue valmistautui kulmapotkuun. Afolabi tanssi ja elehti yleisölle ja tanssi myös aivan kiinni vastustajan pelaajassa, joka lopulta tönäisi häntä kevyesti selästä.

Afolabi heittäytyi nurmikolle kuin kovemmastakin iskusta. Hän pyöri edestakaisin nurmen pintaa ja piteli välillä jalkaansa. Esitys kesti kaikkiaan noin 40 sekuntia.

Video tilanteesta päätyi sosiaaliseen mediaan, jossa se on herättänyt paljon hilpeyttä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat