Liverpoolin tähtitopparin mukaan punaista nähneen Darwin Nunezin on opittava hillitsemään itsensä

Liverpoolin päävalmentajalla Kloppilla on pulaa kärkipelaajista. Nunezin pelikielto pahensi ongelmaa.

Liverpoolin Darwin Nunez käveli pettyneenä ulos kentältä saatuaan punaisen kortin.

16.8. 18:29

Liverpoolin uusi tähtihyökkääjä Darwin Nunez petti joukkueensa pahasti Valioliiga-kauden toisessa ottelussa, kun hän tuli ulosajetuksi ottelussa Crystal Palacea vastaan.

23-vuotias uruguaylaishyökkääjä sai suoran punaisen kortin 57. minuutilla rikkeestään Joachim Andersenia kohtaan ja sen seurauksena joutuu kärsimään kolmen ottelun pelikiellon. Nunez puski päällään Andersenia kasvoihin.

Liverpoolin puolustuksen johtohahmon Virgil van Dijkin mukaan Nunezilla on joukkuekaveriensa tuki, mutta hyökkääjän pitää oppia pysymään rauhallisena.

”Hänellä on meidän tukemme. Hän tietää, että tuollaista ei voi enää tapahtua, ja toivottavasti niin ei käy”, Van Dijk sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

”Hänen pitää todellakin hillitä itsensä. Hänen pitää tietää, että tällaisia asioita voi tapahtua etenkin Valioliigassa. Tästä tulee hänelle oppimiskokemus.”

Nunezin punainen kortti vaikeutti Liverpoolin takaa-ajoa, kun punaiset jahtasivat kotikentällään Crystal Palacen johtoa Wilfried Zahan avausmaalin jälkeen.

Liverpoolin kolumbialainen laitahyökkääjä Luis Diaz teki hienon tasoitusmaalin, mutta tasapelin jälkeen Jürgen Kloppin valmentamalla Liverpoolilla on vain kaksi pistettä kauden kahdesta ensimmäisestä ottelusta.

Samalla Nunezin pelikielto vaikeuttaa Liverpoolin alkukautta. Kloppilla oli jo entuudestaan pulaa pelaajista, kun Diogo Jota ja Roberto Firmino olivat poissa kokoonpanosta Palacea vastaan. Nunezilta jää väliin ottelut Manchester Unitedia, Bournemouthia ja Newcastlea vastaan.

Viime vuosina Liverpool on kamppaillut tiukasti mestaruudesta Manchester Cityä vastaan, mutta nyt Liverpool on neljä pistettä perässä hallitsevaa mestaria.

Van Dijkin mukaan kahden ottelun jälkeen on liian aikaista tehdä pitäviä ennustuksia.

“Olemme pelanneet vasta kaksi ottelua tällä kaudella, ja vielä on pitkä matka edessä. Mitä tahansa voi tapahtua.”

”Se on nähty viime vuosina, joten keskitymme vain omaan tekemiseemme.”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat