F1-sarjassa alisuoriutunut Daniel Ricciardo saa potkut, mutta tallikaverilta ei heru sympatiaa: ”Ihmiset varmaan vihaavat minua, kun sanon näin”

Daniel Ricciardo saa kauden jälkeen ennenaikaiset potkut McLarenilta. Tallikaveri Lando Norris kommentoi lähtöä epätavallisen suorasanaisesti.

Lando Norris täräytti hänelle epätyypillisen lausunnon tallikaveristaan.

26.8. 9:38

F1-sarjassa viime aikoina pahasti alisuoriutunut Daniel Ricciardo joutuu etsimään uuden työn­antajan ensi kaudeksi.

McLaren tiedotti keskiviikkona, ettei australialainen aja tallissa viimeistä sopimus­vuottaan. Hänen korvaajansa ei ole vielä selvillä.

Kokenut Ricciardo on jäänyt McLarenilla pahasti 22-vuotiaan Lando Norrisin varjoon. Norris kommentoi tallikaverinsa potkuja BBC:llä varsin häkellyttävin sanankääntein.

”Mielestäni ketään kuljettajaa kohtaan ei tarvitse kokea sympatiaa, jos he eivät ole tehneet hyvää työtä. Ihmiset varmaan vihaavat minua, kun sanon näin”, hän täräytti.

Nuori britti on Ricciardon tapaan erittäin hymyileväinen ja pidetty persoona F1-varikolla, joten lausunto oli hänen suustaan todella erikoinen.

F1-piireissä on kiertänyt sitkeä huhu siitä, että McLaren olisi suunnitellut autonsa sopimaan nimenomaan Norrisin käteen ja jättänyt Ricciardon tarpeet omaan arvoonsa.

Norris haluaa oikaista nuo väitteet.

”Jos voisin valita itselleni täydellisen ajotyylin ja auton sitä varten, tämä ei ole sitä. Kuljettajan työ on mukautua ja tehdä parhaansa tallin tarjoamalla autolla. Niin minä olen tehnyt, ja ehkä se on ollut minulle helpompaa kuin Danielille.”

Ricciardo on kerännyt tällä kaudella vain 19 MM-pistettä, kun Norrisilla niitä on 76.

F1-sarja palaa viikonloppuna kesätauolta Belgian osakilpailun merkeissä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat