Lehtitiedot: Cristiano Ronaldo on lähellä siirtoa Italiaan

Italialainen Gazzetta dello Sport kertoo Ronaldon olevan kiinnostunut siirrosta Napoliin. Manchester United on halukas luopumaan supertähdestään.

Cristiano Ronaldo haaveilee paluusta Italiaan ja Mestarien liigaan.

29.8. 7:46

Manchester Unitedissa vaihtomiehen rooliin jämähtänyt Cristiano Ronaldo on lähellä siirtoa Italian liigan Napoliin, Gazzetta dello Sport uutisoi ESPN:n mukaan.

37-vuotias megatähti haluaa epätoivoisesti jatkaa pelaamista Mestarien liigassa, johon United ei tälle kaudelle yltänyt. Napoli on turnauksessa mukana.

Ronaldo on lehtitietojen mukaan avoinna siirrolle italialaisseuraan, ja United on valmis maksamaan hänen palkkansa lainapestin aikana.

Napolin päävalmentaja Luciano Spalletti on myöntänyt olevansa kiinnostunut portugalilaisesta.

”Haluaisinko työskennellä Ronaldon kanssa? Voin kertoa, että kukaan valmentaja ei kieltäytyisi siitä”, Spalletti sanoi ESPN:n mukaan.

Hyökkääjätähti on pelannut urallaan kolme kautta Italiassa Juventuksen paidassa.

Ronaldo on mahtunut tämän kauden neljässä valioliigaottelussaan vain kerran Unitedin avauskokoonpanoon. Kolme kertaa hänet on otettu kentälle vaihdosta. Maaleja ei ole vielä syntynyt.

Viime otteluissa Unitedin uusi päävalmentaja Erik ten Hag on peluuttanut kärjessä 24-vuotiasta Marcus Rashfordia.

Vikkeläkinttuisen britin puoleen kääntyminen on tuottanut tulosta, ja joukkue on saanut hankittua kaksi voittoa katastrofaalisen alkukauden jälkeen.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat