Paul Pogban veli julkaisi hyytävän videon – Uhkailee rajuilla paljastuksilla Pogbasta ja Kylian Mbappésta: ”Ihmiset ansaitsevat tietää”

Mathias Pogba uhkaa kertoa arkaluontoisia asioita veljestään Paul Pogbasta. Juventuksen tähtipelaajalta on kiristetty jo aiemmin 13 miljoonaa euroa.

Paul Pogba saapui heinäkuussa Torinoon, jossa hän pukee päälleen Juventuksen pelipaidan.

29.8. 9:06 | Päivitetty 29.8. 16:19

Jalkapallotähti Paul Pogban veli Mathias Pogba julkaisi lauantaina Instagramissa hätkähdyttävän videon.

Videolla hän uhkaa tehdä rajuja paljastuksia veljestään ja tämän ranskalaisesta maajoukkuekaverista Kylian Mbappésta.

”Ihmiset ansaitsevat tietää tiettyjä asioita, jotta he voivat päättää, ansaitseeko Paul kansan ihailun, kunnioituksen ja rakkauden”, Mathias Pogba lausuu.

Hän kyseenalaistaa veljensä paikan MM-kisoihin valmistautuvassa maajoukkueessa ja seurassaan Juventuksessa.

”Onko hän luotettava ihminen, jonka pelaajat haluavat rinnalleen? Ansaitseeko hän olla roolimalli nuorisolle?” Pogba kysyy.

ESPN:n mukaan Paul Pogba ei yllättynyt uhkauksista. Hän kertoi tiedotteessa, että häntä on kiristetty jo ennen videon julkaisua.

Uutistoimisto AFP kirjoittaa, että Ranskan viranomaiset tutkivat tapausta, jossa Paul Pogban lapsuudenystävät sieppasivat hänet maaliskuussa ja vaativat häneltä 13 miljoonaa euroa.

Syynä vaatimuksiin on se, että ystävät ”suojelivat pelaajaa 13 vuotta”.

Mathias Pogban julkaiseman videon lopussa tulilinjalle joutuu myös jalkapallomaailman tämän hetken kuumin nimi, 23-vuotias Mbappé.

”Aion kertoa myös tärkeitä asioita Kylian Mbappésta. Sanojeni tueksi löytyy useita todistajia. Kaikki tämä tulee olemaan räjähtävää ja aiheuttamaan paljon keskustelua”, Pogba uhoaa.

Kolmas henkilö, jota Pogba uhkailee paljastuksilla, on hänen veljensä agentti Rafaela Pimenta.

32-vuotias Mathias Pogba on itsekin ammattijalkapalloilija. Hän on tehnyt pitkän uran ympäri Eurooppaa. Viimeksi hän pelasi Ranskan neljännellä sarjatasolla ASM Belfortin joukkueessa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat