Urheilijoiden epäillään joukko­raiskanneen ja pahoinpidelleen alaikäisen tytön

22-vuotiasta NFL-pelaajaa ja hänen entisiä joukkuekavereitaan vastaan nostettiin kanne 17-vuotiaan tytön raiskaamisesta.

29.8. 12:17

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigassa pelannutta 22-vuotiasta miestä ja hänen entisiä joukkuekavereitaan epäillään 17-vuotiaan tytön raiskaamisesta, ESPN uutisoi.

Pelaajia vastaan on nostettu kanne siviilioikeudessa. Heitä syytetään raiskauksen lisäksi väkivallasta ja vapaudenriistosta.

ESPN:n mukaan raiskaustapaus ajoittuu viime vuoden lokakuuhun, jolloin 22-vuotias mies ja muut epäillyt pelasivat vielä San Diego Staten yliopistojoukkueessa.

Kanteessa kerrotaan, että epäilty harrasti alaikäisen tytön kanssa seksiä juhlissa ja vei hänet sen jälkeen tilaan, jossa odotti ainakin kolme muuta miestä.

Miesten kerrotaan raiskanneen tyttöä noin puolitoista tuntia. Samalla tytöltä revittiin korva-, nenä- ja napakorut irti.

22-vuotiaan epäillyn asianajaja Kerry Armstrong kiistää tapahtuneen. Hänen mukaansa epäilty jutteli tytölle juhlissa mutta ei raiskannut tätä.

Mies sai potkut joukkueestaan Buffalo Billsistä kaksi päivää sen jälkeen, kun kanne nostettiin.

”Tässä on nyt kyse isommista asioista kuin jalkapallosta. Astumme sivuun ja annamme [entisen pelaajan] selvittää asian. Se on nyt tärkeintä”, Buffalo Billsin manageri Brandon Beane kommentoi ESPN:n mukaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat