Tennistähti Nick Kyrgios valitti jälleen yleisön käytöksestä, tällä kertaa marihuanan hajun takia

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Kyrgios sanoi, että valittamisen syynä oli hänen astmansa.

Nick Kyrgios eteni jatkoon Yhdysvaltojen avoimessa tennisturnauksessa.

1.9. 8:24

Yleisön käyttäytyminen häiritsi jälleen tennispelaaja Nick Kyrgiosia, kun hän pelasi Yhdysvaltojen avoimessa tennisturnauksessa keskiviikon ottelunsa ranskalaista Benjamin Bonzia vastaan.

Tällä kertaa australialainen Kyrgios väitti, että katsomossa poltetaan marihuanaa ja vaati tuomaria puuttumaan asiaan. Eurosportin mukaan tuomari sanoi ensin, että kyseessä voisi olla keittiöstä tuleva ruuan tuoksu, mutta australialaispelaaja tyrmästi ajatuksen.

”En minä valittaisi ruuan hajusta, missään nimessä”, Kyrgios sanoi.

Ärsyyntyneen oloinen pelaaja kyseli tuomarilta, eikö hän aio huomauttaa asiasta. Lopulta tuomari pyysi pidättäytymään tupakoinnista katsomoiden lähellä.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Kyrgios sanoi, että valittamisen syynä oli hänen astmansa.

”Ihmiset eivät tiedä, että kärsin pahasta astmasta. Kun juoksen puolelta toiselle ja hengittäminen on hankalaa, en halua hengittää sitä (marihuanan savua) pisteiden välillä.”

Aiemmin tässä kuussa kerrottiin, että Kyrgios uhataan haastaa oikeuteen hänen kahnauksestaan yleisön kanssa Wimbledonin tämän kesän tennisturnauksessa. Tuolloin Kyrgios sanoi katsomossa olleen Anna Palau -nimisen naisen näyttävän siltä, että tämä olisi nauttinut 700 alkoholijuomaa.

”Syytös aiheutti haittaa kyseisenä päivänä väliaikaisen katsomosta poistamisen takia, ja lisäksi herra Kyrgiosin syytökset lähetettiin ja niistä kirjoitettiin sadoille miljoonille ihmisille. Se aiheutti minulle ja perheelleni merkittävästi vahinkoa ja tuskaa”, Palau perusteli.

Tenniskentällä Kyrgiosilla kulki mainiosti. Bonzi kaatui neljässä erässä, ja Kyrgios jatkaa kolmannelle kierrokselle.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat